Digit. al..jpg
promo

promo

Gradske aktuelnosti

JEDINSTVENI STRUČNI SKUP NA TEMU OBRADA PRIČA, BAJKI I ILUSTRACIJA: Moderni digitalni alati u nastavnom procesu

02.04.2024.

JEDINSTVENI STRUČNI SKUP NA TEMU OBRADA PRIČA, BAJKI I ILUSTRACIJA: Moderni digitalni alati u nastavnom procesu
Veličina Slova

Povodom Svetskog dana knjige, Kulturni centar „Čukarica” organizuje, u saradnji s profesorkom Marijom Golubović, jedinstveni stručni skup na temu obrada priča, bajki i ilustracija putem digitalnih alata WEB 2 I WEB 3 u utorak, 2. aprila, s početkom u 13 časova.

Skup će biti održan u Kulturnom centru „Čukarica”, a svi zainteresovani skupu se mogu priključiti onlajn, putem Zum aplikacije (link će biti poslat prijavljenim učesnicima). Dovoljno je da se prijave na imejl: [email protected], najkasnije do 31. marta.

„Otkrijte kako moderni digitalni alati, kao što su Crossword Labs, ChatGPT, Bing Image Creator i Storyjumper, mogu biti iskorišćeni u obrazovnom procesu. Naučite kako da kreirate i ilustrujete ekološku bajku koristeći moderne tehnologije, kako biste doprineli osvešćivanju mladih o važnosti očuvanja životne sredine. Pridružite se zajednici obrazovnih radnika, nastavnika i stručnjaka iz oblasti digitalnih tehnologija u istraživanju novih metoda u obogaćivanju nastavnog procesa”, navedeno je u pozivu.

Voditelji skupa su Marija Golubović, profesor razredne nastave, Vesna Ignjatović, profesor informatike, i Biljana Gradojević, profesor tehnike i tehnologije.

Izvor: Beoinfo

Podeli vest
promo_banner_360@2x.jpg
Pridružite nam se!
"BEOGRADSKI DANI PORODICE 2024" OD 13. APRILA DO 15. JUNA: KULTURA, SPORT, UMETNOST, ISTORIJA I TRADICIJA
Pročitajte još