shutterstock_104941274.jpg
shutterstock

shutterstock

Gradske aktuelnosti

ČUKARICA TRADICIONALNO SLAVI ZDRAVLJE I PRIRODU: „Festival cveća i meda” okuplja pčelare, mališane očekuje posebno iznenađenje

18.04.2024.

ČUKARICA TRADICIONALNO SLAVI ZDRAVLJE I PRIRODU: „Festival cveća i meda” okuplja pčelare, mališane očekuje posebno iznenađenje
Veličina Slova

Najmirisniji i najslađi „Festival cveća i meda” već tradicionalno održaće se od 22. do 26. aprila na Čukarici.

Svakog dana, od 9 do 19 časova, na platou ispred Osnovne škole „Josif Pančić” posetioci će imati prilike da uživaju u cveću i da odaberu biljku kojom će oplemeniti svoj omiljeni prostor, bilo da su u pitanju dvorište, terasa ili dnevni boravak.

Zajedno sa Turističkom organizacijom Čukarice, udruženja pčelara će i ove godine ponuditi različite vrste meda i podsetiti da je proleće pravo vreme za kupovinu i povećanu konzumaciju ove superhrane, koja je pravo uživanje za nepce, ali i efikasno sredstvo za podizanje imuniteta.

Ovim vizuelnim i gastronomskim užicima biće pridružene i kreativne radionice za decu, koje će se organizovati svakog dana trajanja manifestacije, s početkom u 11 časova. Radionice su inspirisane motivima festivala i uskršnjim praznicima koji su pred nama.

Izvor: Beoinfo

Podeli vest
promo_banner_360@2x.jpg
Pridružite nam se!
"BEOGRADSKI DANI PORODICE 2024" OD 13. APRILA DO 15. JUNA: KULTURA, SPORT, UMETNOST, ISTORIJA I TRADICIJA
Pročitajte još