shutterstock_2152101773.jpg
shutterstock

shutterstock

Gradske aktuelnosti

BEOGRAD NA PRVOM MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U SARAJEVU: TOB nastupa sa ponudom za gradski odmor, kultura i gastronomija na prvom mestu

26.04.2024.

BEOGRAD NA PRVOM MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U SARAJEVU: TOB nastupa sa ponudom za gradski odmor, kultura i gastronomija na prvom mestu
Veličina Slova

Turistička organizacija Beograda od 25. do 27. aprila predstaviće ponudu naše prestonice na prvom Međunarodnom sajmu turizma u Sarajevu, pod nazivom „Sarajevo destination festival”.

Sajam će se održati u SKP centru „Skenderija” i, pored promocije turističke ponude učesnika, obuhvatiće niz poslovnih sastanaka, radionica, konferencija i stručnih predavanja.

Posetioci će na štandu TOB-a imati priliku da se bliže upoznaju sa ponudom za gradski odmor u Beogradu i svim mogućnostima za putovanje koja su na raspolaganju turistima iz BiH, koji se inače već godinama nalaze na listi top 10 kada je u pitanju turistički promet Beograda. Prema broju dolazaka u Beograd u prethodnoj godini, turisti iz BiH zauzimaju četvrto mesto, dok po broju ostvarenih noćenja osmo mesto.

Kulturna i gastronomska ponuda, ponuda za aktivni odmor, poznate turističke znamenitosti i gradske ambijentalne celine naći će se u fokusu prezentacije TOB-a na ovom sajmu koji će, pored sajamskog dela, obuhvatiti i poslovne sastanke.

Posebna pažnja biće posvećena letnjoj turističkoj ponudi Beograda, sa naglaskom na letnje gradske manifestacije koje posebno privlače turiste iz regiona.

Na štandu TOB-a za posetioce sajma biće organizovana i nagradna igra ,,Vikend u Beogradu” sa pitanjima o našem glavnom gradu.

 Izvor. Beoinfo

Podeli vest
promo_banner_360@2x.jpg
Pridružite nam se!
"BEOGRADSKI DANI PORODICE 2024" OD 13. APRILA DO 15. JUNA: KULTURA, SPORT, UMETNOST, ISTORIJA I TRADICIJA
Pročitajte još