Screenshot 2024-04-27 195023.png
beograd.rs

beograd.rs

Gradske aktuelnosti

BEOGRADSKI NOĆNI MARKET NA „ĐERMU" UŽITAK ZA SVA ČULA: Nasmejani izlagači dočekali su posetioce

27.04.2024.

BEOGRADSKI NOĆNI MARKET NA „ĐERMU" UŽITAK ZA SVA ČULA: Nasmejani izlagači dočekali su posetioce
Veličina Slova

Beogradski noćni market već nekoliko godina je manifestacija koja privlači posetioce zahvaljujući jedinstvenoj ponudi umetničkih, zanatskih i gastronomskih sadržaja.

Festival hrane, pića i zanatstva koji je nastao pre osam godina u organizaciji JKP „Gradske pijace“ i koji se održava u večernjim satima sinoć je ugostio veliki broj posetilaca na pijaci „Đeram” uz muziku, ukusnu hranu i lepu energiju. Među izlagačima je bilo najviše malih proizvođača hrane i kraft destilerija u čijim ukusima su mogli da uživaju posetioci marketa, a kreativni deo upotpunili su dizajneri i zanatlije.

Screenshot 2024-04-27 194947.png
beograd.rs

Na ovom Beogradskom noćnom marketu posetioci su imali mogućnost da osete nove ukuse i mirise, jer je i sinoć kao i prethodnih godina na ovoj popularnoj urbanoj gradskoj manifestaciji, nastupio veliki broj poljoprivrednih proizvođača sa beogradskih pijaca, kao i malih porodičnoh radionica.

Posebnu vrednost ovom događaju daje učešće brojnih umetnika i dizajnera, atraktivna ponuda kreativnih i unikatnih modnih proizvoda, kao i kućne galanterije.

Izlagači su bili puni pozitivnih utisaka, jer je poseta bila odlična: „Dopada mi se, prvi put izlažem i mislim da je divno. Lepa energija svih ljudi koji ovde dolaze. Zadovoljna sam. Jako volimo ovu manifestaciju, mislim da je divna i za grad, jedna velika žurka na otvorenom. Mi naravno uvek gledamo da izađemo na ovaj market", moglo se čuti. 

Podeli vest