beograd.rs

beograd.rs

Gradske aktuelnosti

ODRŽAN KONCERT NA TRGU REPUBLIKE U OKVIRU „DANA PORODICE": Mladi rok bend uvertira u bogat vikend

11.05.2024.

ODRŽAN KONCERT NA TRGU REPUBLIKE U OKVIRU „DANA PORODICE": Mladi rok bend uvertira u bogat vikend
Veličina Slova

Sinoć su na Trgu republike u okviru „Beogradskih dana poridice" održana dva koncerta: nastup benda „Opravdani izostanak” i koncert Beyonce - Single ladies tribjut benda bili su uvertira u vikend prepun muzičkih sadržaja.

„Begoradski dani porodice” danas su raznovrsnim muzičkim programom napravili idealnu uvertiru za vikend pred nama kada će pored kvlaitetne muzičke selekcije biti održane brojne edukativne i kreativne radionice za sve uzraste. 

Porodica je nukleus svakog društva."

predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić

Glavna bina na Trgu republike i danas je bila centralno mesto za okupljanje i dobru zabavu, a na njoj je nastupio mladi rok bend „Opravdani izostanak”, nakon čeka su se u centru Beogada čuli najveći hitovi legendarne Bjonse koje je izveo njen tribjut bend „Singl lejdis”.

Manifestacija „Beogradski dani porodice 2024”, čiji je idejni tvorac i osnivač predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić počela je 13. aprila i trajaće do 15. juna, s tim što će 15. maj – Međunarodni dan porodice, biti posebno obeležen. Tokom trajanja manifestacije biće organizovano više od sto koncerata klasične, džez, bluz i pop-rok muzike, učestvovaće više od 350 izvođača i preko 100 muzičkih sastava, kao i kulturno umetnička društva iz cele Srbije.

 Dobra muzika čula se i sa bina u Studentskom parku i kod Delijske česme koja je već traadicionalno u okviru „Dana porodice" rezervisana za džez, bluz i rok.

 U galeriji fotografija možete da pogledate kakva je bila atmosfera na sinoćnom koncertu u okviru „Beogradskih dana porodice".

Podeli vest