shutterstock_515910271.jpg
shutterstock

shutterstock

Gradske aktuelnosti

MEĐUNARODNI SAJAM POLJOPRIVREDE U NOVOM SADU: Grad Beograd predstavlja eminentne poljoprivredne proizvođače

15.05.2024.

MEĐUNARODNI SAJAM POLJOPRIVREDE U NOVOM SADU: Grad Beograd predstavlja eminentne poljoprivredne proizvođače
Veličina Slova

Međunarodni sajam poljoprivrede, 91. po redu, održaće se u Novom Sadu od 18. do 23. maja, saopšteno je iz Sekretarijata za poljoprivredu.

Ovaj gradski sekretarijat predstaviće svoj štand, kao i poljoprivredne proizvođače koji će potpuno besplatno koristiti izložbeni prostor sajma na kojem promovišu, izlažu i prodaju svoje proizvode. Cilj sajma je da se predstave proizvođači sa kojima bi se potencijalno zaključivali kupoprodajni ugovori iz Srbije i inostranstva, čime bi se podstakao razvoj domaće poljoprivredne proizvodnje.

Na izložbenom prostoru Grada Beograda predstaviće se eminentni poljoprivredni proizvođači sa teritorije Beograda koji će izlagati svoje proizvode (organsko voće i povrće, sireve, med, rakiju, vino...). Zajednički nastup Sekretarijata za poljoprivredu i proizvođača sa teritorije Beograda, te prezentacije i predavanja dobra su prilika da se promoviše poljoprivredna proizvodnja grada Beograda i da se nastavi uspešna poslovna saradnja između Novog Sada i Beograda.

Ova međunarodna manifestacija je prilika da se na štandu grada zainteresovani poljoprivredni proizvođači upoznaju sa aktuelnim podsticajima, odnosno sa pet javnih poziva koje je raspisao Sekretarijat za poljoprivredu Grada Beograda i svim naporima koji se čine kako bi poljoprivrednici imali što bolje uslove za rad i poslovanje.

Sekretarijat za poljoprivredu poziva sve zainteresovane građane da posete štand Grada Beograda.

Izvor: Beoinfo

Podeli vest