157ff3c0d8d2bcf2fceeb52f41a8ef4f_4373865584.jpg
beograd.rs

beograd.rs

Gradske aktuelnosti

MUZIČKO-GASTRONOMSKI DOGAĐAJ: Još jedna „Noć ukusa” na pijaci „Palilula”

20.05.2024.

MUZIČKO-GASTRONOMSKI DOGAĐAJ: Još jedna „Noć ukusa” na pijaci „Palilula”
Veličina Slova

Javno komunalno preduzeće „Beogradske pijace” organizuje u petak, 24. maja, šestu po redu muzičko-gastronomsku manifestaciju „Noć ukusa” u modernom prostoru pijace „Palilula”, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća.

Posetioce od 18 do 23 časa očekuje bogat asortiman domaćih slatkih i slanih tradicionalnih proizvoda, razne vrste sireva, namaza, kolača, torti, sokova, vina, piva, kao i ručno rađenih unikatnih predmeta i prirodne kozmetike.

Osim neobične i bogate ponude, mogućnost degustacije i nezaobilazno dobar provod i muzika doprineli su popularnosti ove manifestacije među stanovnicima Beograda i turistima svih generacija.

Posetioci i ljubitelji „Noći ukusa” moći će da uživaju i u brojnim ugostiteljskim objektima, po kojima je pijaca „Palilula” postala poznata i kao novo urbano mesto okupljanja. Ukusna hrana po povoljnim cenama, pripremljena na tradicionalan način sa primesama modernog kombinovanja namirnica, odlika je restorana koji posluju na ovoj pijaci i u kojima se uvek traži mesto više.

Atmosferu će i ovoga puta upotpuniti di-džej program, uz stare i nove muzičke hitove.

Izvor: Beoinfo

Podeli vest