13.jpg
beograd.rs

beograd.rs

Gradske aktuelnosti

ONO ŠTO SMO ZAPOČELI ODLUKOM OD PRE NEKOLIKO MESECI, SADA I ZAVRŠAVAMO: Aleksandar Šapić o postavljanju natpisa „Beogradska arena”

29.05.2024.

ONO ŠTO SMO ZAPOČELI ODLUKOM OD PRE NEKOLIKO MESECI, SADA I ZAVRŠAVAMO: Aleksandar Šapić o postavljanju natpisa „Beogradska arena”
Veličina Slova

Počelo je postavljanje natpisa „Beogradska arena” i očekujemo da će biti gotovo za koji dan sa obe strane, rekao je Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda prilikom postavljanja imena na halu koja je jedan od simbola Beograda.

Šapić je ovom prilikom rekao da ono što smo započeli odlukom od pre nekoliko meseci, sada i završavamo. Kao što smo i obećali, uklonili smo one stare natpise i konačno „Beogradskoj areni” vraćamo izvorno ime i zaista sam srećan zbog toga.

Nismo u takvoj situaciji da moramo da prodajemo imena naših simbola."

Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda

– Ponoviću da nismo u takvoj situaciji da moramo da prodajemo imena naših simbola, a ova hala jeste simbol Beograda. Bez obzira na to da li ću ponovo biti na čelu grada, verujem da ovoj hali niko više neće smeti da oduzme pravo i izvorno ime „Beogradska arena” – kazao je Šapić.

Izvor: Beoinfo

Podeli vest
promo_banner_360@2x.jpg
Pridružite nam se!
"BEOGRADSKI DANI PORODICE 2024" OD 13. APRILA DO 15. JUNA: KULTURA, SPORT, UMETNOST, ISTORIJA I TRADICIJA
Pročitajte još