2c9d214c7949474d7eb1e964ecd445b6_4255782506.jpg
beograd.rs

beograd.rs

Gradske aktuelnosti

NA ZVEZDARI POSTAVLJENO PRVO WIFI DRVO ZA BESPLATNI INTERNET: Internet velike brzine u poluprečniku od 60 do 80 metara

01.06.2024.

NA ZVEZDARI POSTAVLJENO PRVO WIFI DRVO ZA BESPLATNI INTERNET: Internet velike brzine u poluprečniku od 60 do 80 metara
Veličina Slova

Predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić i predstavnici kompanije „Telekom Srbija” obišli su park u blizini Šeste gimnazije u kojem je postavljeno prvo WiFi drvo za besplatni internet na Zvezdari, saopšteno je iz ove opštine.

Jeremić je zahvalio kompaniji „Telekom Srbija” na dosadašnjoj uspešnoj saradnji i istakao da će WiFi drvo posebno biti značajno za učenike okolnih škola, ali i za sve Zvezdarce koji se nađu u ovom parku.

– Drago mi je što je prvo WiFi drvo za besplatni internet na Zvezdari postavljeno ovde, jer u ovom parku boravi veliki broj korisnika koji sada imaju priliku da koriste besplatni internet zahvaljujući ovom savremenom uređaju. Nadam se da će dobra saradnja Opštine Zvezdara i „Telekoma” doprineti da ovakve uređaje dobiju i drugi delovi naše opštine – rekao je Jeremić.

Gordana Trkulj iz „Telekoma” je zahvalila Opštini Zvezdara na saradnji i istakla da je ovo trideseto WiFi drvo koje je „Telekom” instalirao na teritoriji Beograda, dok ih je na teritoriji Srbije ukupno 78.

– Postavljanjem ovog WiFi drveta korisnici mogu koristiti besplatni internet velike brzine u krugu oko drveta, u poluprečniku od 60 do 80 metara, a maksimalni broj korisnika koji istovremeno mogu koristiti besplatni internet je 230, što se nadamo da zadovoljava potrebe korisnika u ovom parku – rekla je Gordana Trkulj.

Izvor: Beoinfo

Podeli vest