shutterstock_726384565.jpg
shutterstock

shutterstock

Gradske aktuelnosti

POZIV DOBROVOLJNIM DAVAOCIMA KRVI :„Obeležite ovu nedelju davanjem krvi. Neko će vaš dar pamtiti ceo život” poručuju iz Instituta

04.06.2024.

POZIV DOBROVOLJNIM DAVAOCIMA KRVI :„Obeležite ovu nedelju davanjem krvi. Neko će vaš dar pamtiti ceo život” poručuju iz Instituta
Veličina Slova

Institut za transfuziju krvi Srbije poziva punoletne građane da i ove nedelje daju krv. To se može učiniti u prostorijama ove ustanove, koja se nalazi u Svetog Save 39, i to radnim danom od 7 do 19 i subotom od 8 do 15 časova.

Danas od 12 do 16 časova transfuziološki autobus će se nalaziti u naselju Belvil u Novom Beogradu, kao i od 9 do 14 sati ispred Doma zdravlja u Požeškoj na Čukarici, dok će se u istom vremenskom intervalu akciji pridružiti i zaposleni u „Meiti”. Sutra, od 9 do 14 sati, transfuziološki autobus će biti ispred Doma kulture u Barajevu, a podršku će dati i zaposleni u obrenovačkoj termoelektrani i filijali „Rajfajzen banke” u Novom Beogradu.

U četvrtak, 6. juna, tradicionalno svoja vrata za davaoce krvi otvoriće Crveni krst Obrenovca od 9 do 14 časova, a humanost će pokazati i zaposleni u Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje od 9.30 do 13.30 časova, kao i Agenciji za privredne registre od 8 do 13 časova.

Predstojećeg vikenda transfuziološki autobusi će se nalaziti na nekoliko lokacija u Beogradu: u subotu, 8. juna, od 10 do 15 časova u borčanskom „Ritejl parku” i od 9 do 14 časova ispred Crkve Svetog preobraženja Gospodnjeg na Vidikovcu, a u nedelju od 11 do 15 časova ispred „Delta sitija” i „Ada mola”.

„Obeležite ovu nedelju davanjem krvi. Neko će vaš dar pamtiti ceo život”, navedeno je u pozivu.

Izvor: Beoinfo

Podeli vest