shutterstock_106288538.jpg
shutterstock

shutterstock

Gradske aktuelnosti

SARADNJA TURISTIČKIH ORGANIZACIJA BEOGRADA I BUDVE: Posetioce crnogorske rivijere očekuje Jadranski festival igre

12.06.2024.

SARADNJA TURISTIČKIH ORGANIZACIJA BEOGRADA I BUDVE: Posetioce crnogorske rivijere očekuje Jadranski festival igre
Veličina Slova

Direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović i Nemanja Kuljača, direktor Turističke organizacije opštine Budva, sastali su se u Beogradu povodom predstavljanja turističkih ponuda Budve i Beograda za aktuelnu sezonu, saopšteno je iz Turističke organizacije Beograda.

Protokolom o saradnji između dve najznačajnije lokalne turističke organizacije u regionu, potpisanog 2022. godine, ozvaničena je dugogodišnja prijateljska i poslovna saradnja. Direktor TO Beograda Miodrag Popović izrazio je zadovoljstvo profesionalnim odnosima dva grada, jednako atraktivnih na turističkoj mapi luksuznih destinacija tokom cele godine.

U duhu budvanskog slogana „Putujte kod svojih”, Popović je pozvao Beograđane da svoj odmor tokom 2024. godine provedu na crnogorskoj obali gde ih, kako je kazao, „čeka nezaboravno plesno leto”, aludirajući na Jadranski festival igre koji je u toku. Dodao je da je Beograđanima i ove godine Budva na vrhu liste kada je u pitanju odabir destinacije za letnji odmor, a rado joj se vraćamo i tokom cele godine.

U susret 19. Beogradskom karnevalu brodova, koji se održava 15. juna na Savskoj promenadi, direktor TO Budve pozvao je građane Budve i Crne Gore svih generacija da uz tradicionalnu karnevalsku povorku okićenih plovila, defile Policijskog orkestra i mažoretkinja iz Bele Crkve, kao i pesme Dečjeg hora „Čarolija” isprate ovaj karneval, kojim se završava dvomesečna manifestacija „Dani porodice”, te da sadržajan vikend provedu u jednom od najlepših gradova Evrope.

725102a63227608c29726114695ae980_1243163917.jpg
beograd.rs

Izvor: Beoinfo

Podeli vest