f5db0b703caf1b09dc31b23bc02690f3_9608334522.jpg
beograd.rs

beograd.rs

Gradske aktuelnosti

BROJ NOVOROĐENIH SVE VEĆI: Peta podela paketa dobrodošlice za zvezdarske bebe u ovoj godini

29.06.2024.

BROJ NOVOROĐENIH SVE VEĆI: Peta podela paketa dobrodošlice za zvezdarske bebe u ovoj godini
Veličina Slova

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić i Miloš Stojilković, član Veća uručili su danas novih 75 poklon paketa dobrodošlice bebama koje imaju prebivalište na teritoriji opštine Zvezdara.

– Ovo je jedna od akcija kojoj svi rado prisustvujemo i kojom se izuzetno ponosimo, jer nam je puno srce kada vidimo da je broj beba sa svakom podelom sve veći. Ova akcija je naišla na sjajan prijem kod roditelja najmlađih stanovnika Zvezdare i mislimo da je korisna i da sa ovim paketima pomažemo roditeljima u prvim danima kada beba dođe na svet. Briga o najmlađim sugrađanima je jedan od naših najvažnijih zadataka i među prioritetima opštine Zvezdara. Ovo je osamnaesta podela od kada smo započeli podelu paketića za zvezdarske bebe, a danas su svoje paketiće dobrodošlice dobili 41 dečak i 34 devojčice – rekao je Jeremić.

Roditelji su zahvalili Opštini na organizaciji ove akcije koja im, kako su rekli, mnogo znači u prvim mesecima po dolasku beba u domove, jer je u paketima koje su dobili sve korisno, saopšteno je iz Opštine Zvezdara.

Podeli vest