shutterstock_2046757229.jpg
shutterstock

shutterstock

Gradske aktuelnosti

REKONSTRUKCIJA ULICA NA ČUKARICI: Obnovljeni kolovozi u Železniku

13.07.2024.

REKONSTRUKCIJA ULICA NA ČUKARICI: Obnovljeni kolovozi u Železniku
Veličina Slova

U naselju Železnik završena je sanacija još dve saobraćajnice. U pitanju su Titova ulica, u kojoj je sanirano 500 metara kolovoza, i Bulevar mladih, gde je izvršena rehabilitacija kolovoza u dužini od 350 metara.

Radove su obišli predsednik Gradske opštine Čukarica Nikola Aritonović i član Opštinskog veća Čedomir Sovtić.

– U pomenutim saobraćajnicama izvršeno je skidanje dotrajalog sloja asfalta, popravka šahtova i kolovozne konstrukcije na mestima gde je to bilo potrebno, nakon čega su ulice presvučene novim slojem asfalta – rekao je Aritonović ističući da je vrednost radova, čiji je investitor JP „Putevi Beograda“, a izvođač JKP „Beograd put“, u Titovoj ulici oko 12,5 miliona dinara, a u Bulevaru mladih oko sedam miliona dinara.

Aritonović je podsetio da su nedavno u ovom delu naselja Železnik sanirane neke od najfrekventnijih ulica. U pitanju su Avalska, kojom prolazi više linija gradskog prevoza i koja povezuje Železnik sa Ibarskom magistralom, i Ulica Radnih akcija.

– Na inicijativu građana Železnika, opština Čukarica je nedavno završila radove na popravci pešačke staze koja vodi do Doma zdravlja u ovom čukaričkom naselju, čime je omogućen bolji i bezbedniji prilaz ovoj zdravstvenoj ustanovi – dodao je Aritonović.

Izvor: Beoinfo

Podeli vest