sekretarijati_34 Sekretarijat za informisanje 2.jpg
beograd,rs

beograd,rs

Gradske aktuelnosti

SVEČANI DOČEK NAŠIH OLIMPIJACA: Grad Beograd će dati na raspolaganje sve svoje kapacitete za organizaciju događaja

06.08.2024.

SVEČANI DOČEK NAŠIH OLIMPIJACA: Grad Beograd će dati na raspolaganje sve svoje kapacitete za organizaciju događaja
Veličina Slova

Grad Beograd stavlja na raspolaganje sve svoje kapacitete za organizaciju svečanog dočeka naših olimpijaca!

Grad Beograd je još prošle godine doneo odluku da će ubuduće, kao i do sada, staviti na raspolaganje sve svoje organizacione i druge kapacitete za organizaciju svečanog dočeka naših sportista ispred Skupštine Grada Beograda, ali da se u samu organizaciju svečanog događaja, u vezi sa tim hoće li dočeka biti ili ne, za koje sportiste će doček biti organizovan, u kom obliku i koji muzički izvođači će nastupiti, neće mešati, izjavio je gradski sekretar za sport i omladinu Nikola Penić povodom tradicionalne organizacije svečanog dočeka naših olimpijaca.

– Organizacija svečanog dočeka za naše olimpijce je prepuštena Olimpijskom komitetu Srbije i, ukoliko procene da je potrebno, Olimpijski komitet Srbije uputiće Sekretarijatu za sport i omladinu inicijativu za organizaciju svečanog dočeka. Grad Beograd će izaći u susret i obezbediti sve što je potrebno, a obaveza je Olimpijskog komiteta Srbije da kaže šta tačno želi – rekao je Penić.

On je dodao da se sa posebnom pažnjom prati nastup naših sportista na Olimpijskim igrama i izrazio iskrenu nadu da će do kraja ovih igara osvojiti još medalja za Srbiju.

Izvor: Beoinfo

Podeli vest