IMG_2193.JPG
beograd.rs

beograd.rs

Gradske aktuelnosti

POKLONI ZA NOVOBEOGRADSKE ĐAKE: Platnene sportske torbe i pribor za prvake

03.09.2024.

POKLONI ZA NOVOBEOGRADSKE ĐAKE: Platnene sportske torbe i pribor za prvake
Veličina Slova

Predsednica gradske opštine Novi Beograd Ivana Nikolić sa saradnicima je obišla OŠ „Vlada Obradović Kameni” na Ledinama, Specijalnu školu „Novi Beograd” i OŠ „Duško Radović” i tom prilikom prisustvovala školskim priredbama povodom početka školske godine.

Đake prvake Opština Novi Beograd je darivala sportskim platnenim torbama i školskim priborom, saopšteno je iz ove opštine.

Ivana Nikolić je poželela deci da budu uspešni tokom školske godine, da nađu vremena za učenje, ali i za igru, da slušaju svoje nastavnike, budu dobri ljudi i neguju prijateljstva, što je u životu najvažnije.

NBG (75).jpg
beograd.rs

Ona je sa svojim timom poželela uspešnu školsku godinu nastavnicima, kao i rukovodiocima školskih ustanova.

– Svesni smo da oni rade težak posao i nastavićemo da zajedno sa Gradom Beogradom i resornim ministarstvom učinimo sve što možemo kako bi se stvorili bolji uslovi na zadovoljstvo đaka, roditelja i svih koji su uključeni u rad obrazovnog sistema – poručila je Ivana Nikolić.

NBG (118).jpg
beograd.rs

 Rukovodstvo Gradske opštine Novi Beograd posetilo je i Vrtić „Dragan Laković” u Bloku 61. Predsednica opštine je izrazila zahvalnost vrednim ljudima koji rade u ovom vrtiću i podsetila na odličnu saradnju koju Opština ima sa predškolskom ustanovom u cilju daljeg unapređenja prostora za najmlađe.

IMG_2192 (2).JPG
beograd.rs

Predstavnici ove opštine u narednim danima obići će i druge škole u kojima je počela nastava. Opština Novi Beograd ima 21 osnovnu školu, a ove godine u školu je pošlo 2.300 novobeogradske dece, navodi se u saopštenju.

Izvor: Beoinfo

Podeli vest