130924autosvratiste1.jpg
beograd.rs

beograd.rs

Gradske aktuelnosti

UREĐENO DVORIŠTE SVRATIŠTA ZA DECU ULICE: U akciji učestvovala „Gradska čistoća”

13.09.2024.

UREĐENO DVORIŠTE SVRATIŠTA ZA DECU ULICE: U akciji učestvovala „Gradska čistoća”
Veličina Slova

Nakon molbe upućene Opštini Zvezdara i jučerašnje posete Svratištu za decu ulice, dvorište ove ustanove očistili su i uredili radnici Javnog komunalnog preduzeća „Gradska čistoća”, saopšteno je iz Opštine Zvezdara.

130924autosvratiste4.jpg
beograd.rs

Predsednik opštine Zvezdara Mihailo Dosković zahvalio je „Gradskoj čistoći” i izvršnom direktoru Saši Mihajloviću na izuzetnoj saradnji, brzoj reakciji i spremnosti da pomognu sa ljudstvom i mehanizacijom kad god je to potrebno. On je istakao da Opština Zvezdara ozbiljno razmatra sve molbe ustanova i Zvezdaraca, jer je cilj ove opštine da im učini okruženje u kojem borave i žive što funkcionalnijim i uređenijim.

– Naša opština posebnu pažnju poklanja deci koja su u stanju socijalne potrebe, kao što su korisnici Svratišta u Krfskoj. Sa mnom su danas ovde predstavnici iz dva javna komunalna preduzeća, iz „Gradske čistoće” i „Beograd-puta”, što pokazuje našu rešenost da ovaj prostor prilagodimo potrebama dece štićenika tri ustanove – Svratišta za decu ulice, Udruženja MNRO Zvezdara i Gradskog centra za socijalni rad – rekao je Dosković.

Prema njegovim rečima, u razgovoru sa predstavnicima nadležnih javnih komunalnih preduzeća dogovoreno je da se u narednom periodu asfaltiraju prilazni putevi koji vode do prostorija ove tri ustanove, kako bi se nesmetano pristupalo ovim prostorijama.

Izvor: Beoinfo

Podeli vest