09.jpg
Grad Beograd

Grad Beograd

Najave

Sednica Skupštine grada Beograda

20.02.2023.

Sednica Skupštine grada Beograda
Veličina Slova

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za utorak, 21. februar, u 10 časova, u Velikoj sali u zgradi Narodne skupštine Republike Srbije, ulaz iz Ulice kralja Milana 14, 8. SEDNICU SKUPŠTINE GRADANa dnevnom redu je,između ostalog, Predlog odluke o projektu „Beogradska kartica”, Predlog rešenja o davanju saglasnosti na konačni nacrt sporazuma o raskidu ugovora o javno-privatnom partnerstvu u obavljanju delatnosti eksploatacije i održavanja sistema za naplatu karata i upravljanja vozilima u javnom prevozu putnika u Beogradu, kao i Predlog rešenja o davanju prethodne saglasnosti na predlog pravilnika o radu Javnog komunalnog preduzeća „Naplata prevozne usluge Beograd”.
Dnevni red sednice možete pogledati na linku https://gradonacelnik.beograd.rs/lat/beoinfo/1799997-nikola-nikodijevic-zakazao-osmu-sednicu-skupstine-grada-beograda_2/
NAPOMENA: Za sednicu Skupštine obavezno je akreditovanje. Potrebno je da redakcije do ponedeljka, 20. februara do 13 časova, na mejl [email protected], akredituju svoje novinare, fotografe i snimatelje.

Podeli vest