sekretarijati_34 Sekretarijat za informisanje 2.jpg
Grad Beograd

Grad Beograd

Najave

4. sednica Skupštine Grada Beograda

12.09.2024.

4. sednica Skupštine Grada Beograda
Veličina Slova

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za ponedeljak, 16. septembar, u 10 časova, u zgradi Skupštine grada na Trgu Nikole Pašića 6 (velika sala u prizemlju),

4. SEDNICU SKUPŠTINE GRADA BEOGRADA

Na dnevnom redu sednice naći će se Predlog odluke o izmenama Odluke o utvrđivanju obima sredstava za vršenje poslova Grada i gradskih opština i određivanju prihoda koji pripadaju Gradu, odnosno gradskim opštinama u 2024. godini, kao i Predlog odluke o izmenama Odluke o budžetu Grada Beograda za 2024. godinu.

Pred odbornicima će se naći i Predlog programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2024. godinu, Predlog odluke o lokalnim administrativnim taksama, Predlog rešenja o davanju saglasnosti na rebalans programa poslovanja pojedinih javnih preduzeća za 2024. godinu.

Takođe, odbornici će raspravljati i o jednom broju predloga planova detaljne i generalne regulacije od značaja za razvoj grada Beograda.

Dnevni red sednice možete pogledati na sajtu Grada Beograda na linku https://www.beograd.rs/lat/beoinfo/1811034-sednica-skupstine-grada-u-ponedeljak-16-septembra/

Napomena: Neophodno je da novinari i snimatelji imaju važeće novinarske legitimacije.

Pozivamo vas da medijski ispratite ovaj događaj.

Podeli vest