ZLATNA ZVEZDICA BOJCINA.jpg
promo

promo

Dečji program

BUDI TI ZLATNA ZVEZDICA BOJČINA! Besplatan festival dečje zabavne muzike u Bojčinskoj šumi

28.06.2022.

BUDI TI ZLATNA ZVEZDICA BOJČINA! Besplatan festival dečje zabavne muzike u Bojčinskoj šumi
Veličina Slova

U okviru manifestacije Bojčinsko kulturno leto, treće godine zaredom organizuje se festival dečje zabavne muzike „Zlatna zvezdica Bojčina" 2. jula u 20 časova na letnjoj sceni Bojčinske šume.

Gde se održava

Letnja scena Bojčinske šume


Kada se održava

2. jula u 20 časova


Festival zabavne muzike za decu, ove godine se održava po treći put na "Bojčinskom kulturnom letu". Solisti, uzrasta od 7 do 14 godina izvode kompozicije najpoznatijih kompozitora zabavne muzike, na tekstove najboljih dečijih pesnika. Sve učesnike soliste prate 2 hora, kao i balerine Art centra Surčin. Svi učesnici su sa teritorije Gradske opštine Surčin, što je veliki uspeh za razvoj muzičkih talenata opštine.

Ukupno 16 solista se takmiči za ZLATNU ZVEZDICU BOJČINA 2022. Festival neguje pravu dečiju pesmu, a svaki od učesnika dobija plaketu za učešće, dok će najbolji osvojiti plakete za I, II i III mesto za interpretaciju, kao i za najmlađeg solistu festivala. Direktor i muzički producent festivala je prof. muzike Mladen Čelebić. Organizator je Kulturni centar Surčin, a pokrovitelj Gradska opština Surčin.

Podsećamo Vas da je u toku 11."Bojčinsko kulturno leto". Manifestacija je tradicionalno otvorenog tipa za sve posetioce, bez ulaznica (besplatni programi). Do Bojčinske šume je moguće doći linijom GSP-a 605, koja polazi od okretnice u Bloku 45 na Novom Beogradu.

Podeli vest