Zoina ekipa, vizual.png
promo

promo

Dečji program

IGRAJ SE DETEKTIVA ČITAJUĆI KNJIGU: Romani koji će vas povesti u uzbudljive avanture, ali i obogatiti opštu kulturu!

29.06.2022.

IGRAJ SE DETEKTIVA ČITAJUĆI KNJIGU: Romani koji će vas povesti u uzbudljive avanture, ali i obogatiti opštu kulturu!
Veličina Slova

Avanturistički romani za mlađe osnovce „Dva Zoina sveta” i „To je elementarno, draga moja Zoi!” donose kroz čitanje nova saznanja iz istorje, geografije, biologije, umetnosti i sveta mode.

U izdanju Kreativnog centra nedavno su objavljena dva uzbudljiva romana namenjena mlađim osnovcima – „Dva Zoina sveta” i „To je elementarno, draga moja Zoi!” u kojima detektivski tim koji čine Zoi, Aleks, Maks, Lizeta i pas Kira rešava prave misterije u Parizu i Londonu.

Pored toga što će se dobro zabaviti, čitaoci i čitateljke će iz romana o Zoinoj ekipi saznati brojne zanimljivosti iz istorije, geografije, biologije, umetnosti i sveta mode, a imaće priliku i da na lak, prijemčiv i zabavan način usvoje najrazličitija znanja koja će im biti od koristi za razumevanje teksta, ali i sveta oko sebe.

Roman „Dva Zoina sveta” Ane Garsija Sinjeris i Žordija Labanda je uzbudljiva detektivska avantura! Zoi, Mark, Aleks, Lizeta i pas Kira čine Zoinu ekipu. Kada je Zoin tata postao glavni osumnjičeni za krađu vrednog umetničkog dela, pozvao je u pomoć ćerku. Zoi će sa svojom ekipom otputovati u Pariz kako bi razotkrila pravog lopova. Na sličan način zanimljiv je i roman „To je elementarno, draga moja Zoi!” navedenih autora. U ovoj avanturi Zoine ekipe moći ćete da se pridružite Aleks, Marku, Lizeti i Kiri u ludoj jurnjavi po Londonu! Zoi je dobila razglednicu od tetka Angeline , ali tetkinu poruku je nemoguće dešifrovati! Zbog zuba jednog dinosaurusa i tajanstvenog nestanka nekoliko pasa Zoina ekipa će upasti u vrlo, vrlo ozbiljnu nevolju! Srećom, u pomoć im stiže Zoina sestra Matilda!

Podeli vest