dečji kulturni centar.jpg
Dečji kulturni centar Beograd
Screenshot

Dečji kulturni centar Beograd
Screenshot

Dečji program

ZABAVA, IGRA I EDUKACIJA TOKOM CELOG LETA, I TO BESPLATNO ! Provedite leto sa svojim vršnjacima u Beogradu

21.07.2022.

ZABAVA, IGRA I EDUKACIJA TOKOM CELOG LETA, I TO BESPLATNO ! Provedite leto sa svojim vršnjacima u Beogradu
Veličina Slova

Dečji kulturni centar Beograd i ovog letnjeg raspusta priprema besplatne programe i kreativne radionice za decu i mlade, tokom celog leta, koji svoj raspust provode u Beogradu.

Gde se održava

Dečji kulturni centar Beograd


U ateljeima i studijima Dečjeg kulturnog centra Beograd, u Takovskoj 8, deca će imati priliku da vide proces rada i da oprobaju svoja umeća u Ateljeu za primenjenu umetnost, Baletskom studiju, Likovnom ateljeu, Studiju glume i drugim umetničkim radionicama ovog centra.

Pored kreativnih radionica, Dečji kulturni centar Beograd osmislio je i program Ekološka istraživačka akcija koji će se odvijati u Tašmajdanskom parku i na Velikom Ratnom ostrvu. U ekološkoj akciji na Tašmajdanu deca će se upoznati sa zaštićenim stablima u parku, sisarima i pticama koji u njemu žive, zanimljivom geološkom prošlošću ovog mesta i istorijskim događajima koji su se odvijali u parku, dok će se na Velikom Ratnom ostrvu upoznati sa prirodnom oazom u Beogradu koja pored vrednih prirodnih karakteristika ima istorijski i strateški značaj za Beograd. Tom prilikom naučiće kako se pravi herbarijum i prepariraju insekti, posetiće mrestilište riba Galijaši i od ekologa saznati sve o ptičjim vrstama, gmizavcima i sisarima koji žive na ostrvu.

Prijavljivanje za učešće na radionicama i programima je neophodno, a vrši se pozivom na broj 011/ 32 42 011, radnim danima od 8 do 15 časova.

Ovde možete pogledati program radionica 

Besplatni letnji programi za decu tokom letnjeg raspusta u Dečjem kulturnom centru Beograd.docx

Podeli vest