Lav i magicna slova.jpg
promo

promo

Dečji program

ČITAJ, SLUŠAJ, UČI, OBOJ! Multimedijalna knjiga koja će vaše mališane zabaviti i edukovati

22.07.2022.

ČITAJ, SLUŠAJ, UČI, OBOJ! Multimedijalna knjiga koja će vaše mališane zabaviti i edukovati
Veličina Slova

„Lav i magična slova“ je slikovnica poznate pop pevačice Ane Milenković, koja će mališanima pružiti bezbrižnu i neponovljivu zabavu kroz multimedijalni sadržaj.

Lav je zabavan lik koji će zajedno sa decom učiti o svakodnevnim pojmovima, kao što su pranje zubića, umivanje, godišnja doba, išrana i saobraćaj, a tu je i da im pomogne da se ušuškaju i utonu, uz divne melodije, u najslađi san.

Umeće pisanja pesama i komponovanja preusmerila sam sa popularne muzike na pesme za decu. Sve je bilo spontano, a inspirisano mojim Lavom. Zbog toga ceo idejni koncept ima veliku emotivnu vrednost u mom životu. Želela sam da prenesem ljubav svakom detetu koje dođe do knjige. Ova knjiga je više od muzike, više od reči, pa je tako nastala i ideja za multimedijalni koncept ’čitaj, slušaj, uči, oboj’, koji podstiče čula.

Ana Milenković, autorka

 Skeniranjem QR koda, koji postoji na određenim stranama u knjizi, deci su dostupne muzičke verzije stihova s animacijom uz koje je lako zapevati. Pored prelepih ilustracija, za koje je bio zadužen Đorđe Petrović, mališani mogu igrati i brojne radosne i zabavne igrice, a samo ideja za knjigu se rodila kada je Ana postala mama dečaka Lava.

Podeli vest