image001 (6).jpg
promo

promo

Dečji program

MRAK JE IDEALNO VREME I MESTO ZA IGRU! Lutkarska predstava u Malom pozorištu Duško Radović povodom velikog jubileja

07.09.2022.

MRAK JE IDEALNO VREME I MESTO ZA IGRU! Lutkarska predstava u Malom pozorištu Duško Radović povodom velikog jubileja
Veličina Slova

U Malom pozorištu "Duško Radović" u subotu 10. septembra u 18 časova biće izvedena premijerno lutkarska predstava za decu "Kad je bio mrak", kojom će biti obeležen jubilej 100 godina od rođenja pesnika i pisca Duška Radovića.

Gde se održava

Malo pozorište "Duško Radović"


Kada se održava

10. septembra u 18 časova


Povodom velikog jubileja Malo pozorište "Duško Radović" organizuje vikend posvećen ovom velikanu srpske književnosti. Ova lutkarska predstava je po motivima poezije i proze za decu Dušana Radovića

Poštovana deco, budite iskreni i strogi prema svima koje volite, do kojih vam je stalo, a lepo vaspitani za sve prema kojima ste ravnodušni.

Duško Radović

 Neka deca se ponekad boje mraka, ali mrak je isto tako idealno vreme i mesto za igru – mrak je svet priča za laku noć, svet snova, strašnih i smešnih životinja i čudovišta, svet igara koje se igraju u mraku, svet izmišljanja, zamišljanja i mašte u kojem je sve moguće. Mrak je i ono čime započinje svaka predstava. „Ugasi se! Ugasi se (svetlo)!“ pa da počnemo.

Premijera ove predstave je zakazana za subotu, 10. septembra u 18 časova, a koliko već sutradan, 11. septebra, možete pogledati reprizu koja je zakazana tačno u podne. 

Podeli vest