Grcka.jpg
beograd.rs

beograd.rs

Dečji program

NOVA SAZNANJA ZA OSNOVCE: Program „Upoznajte Grčku” ća vam približiti kulturu i geografske karakteristike ove zemlje

20.02.2023.

NOVA SAZNANJA ZA OSNOVCE: Program „Upoznajte Grčku” ća vam približiti kulturu i geografske karakteristike ove zemlje
Veličina Slova

U okviru programske saradnje Dečjeg kulturnog centra Beograd i Ambasade Grčke u sredu, 22. februara, od 11 časova, u Maloj sali Dečjeg kulturnog centra Beograd održaće se program Međunarodnog kluba prijateljstva – „Upoznajte Grčku”.

Gde se održava

Dečji kulturni centar Beograd


Kada se održava

22. februar u 11 časova


Program je namenjen deci osnovnoškolskog uzrasta, koja će imati priliku da kroz prezentaciju i nagradni kviz na neposredan način saznaju o grčkoj kulturi, muzici, jeziku i geografskim karakteristikama. Uz posluženje, učesnici programa imaće priliku da novostečeno znanje pokažu na završnom kvizu i tako osvoje lepe nagrade.

Međunarodni klub prijateljstva Dečjeg kulturnog centra Beograd realizuje programe sa željom da deci i mladima predstavi i približi različite kulture, običaje i umetnost određenog podneblja. Kroz razgovor sa učesnicima programa, kreativnu radionicu i kviz znanja, mlada publika ima mogućnost da sagleda bogatstvo različitosti koje postoje u svetu, čime razvija tolerantnost i prihvatanje drugog i drugačijeg, radoznalost i želju za novim znanjima.

Ulaz za program „Upoznajte Grčku” je slobodan.

Podeli vest