Galerija Harry Potter_Istraži Hogvorts kroz Galeriju.jpg
promo

promo

Dečji program

ČAROBNJAČKI SVET NADOHVAT RUKE! Hogvorts zajedno sa Hari Poterom stiže u Galeriju

08.03.2023.

ČAROBNJAČKI SVET NADOHVAT RUKE! Hogvorts zajedno sa Hari Poterom stiže u Galeriju
Veličina Slova

Od petka, 10. marta, do nedelje, 9. aprila, posetioci Galerije imaće priliku da istraže očaravajuće tematske sadržaje inspirisane kultnim scenama iz čuvenog serijala filmova o Hariju Poteru. Harry Potter: Istraži Hogvorts kroz Galeriju je rezultat odlične saradnje između Warner Bros. Themed Entertainment, Galerije i EventBox-a.

Gde se održava

TC Galerija


Kada se održava

10. mart - 9. april


Ovo je idealna prilika da se proslavi Čarobnjački svet. Odmah po ulasku u tematski park, posetioci će moći da vide fantastičnu repliku Hogvorts ekspres voza, da razgledaju Hagridovu kolibu, kao i da se oprobaju u igri inspirisanoj bacanjem kvafl lopte i kvidičom.

Posetioci će takođe moći da uživaju u neverovatnim prizorima istražujući vinjetu inspirisanu Zabranjenom šumom i fotografišu se sa magičnim stvorenjima skrivenim u drveću. Obožavaoci će u magičnom putovanju kroz Hogvorts imati priliku i da briljiraju u trivia kvizu, pokažu talenat na časovima valcera ili učestvuju na Maskenbalu čarobnjaka.

Takmičenje u trivia kvizu biće održano svakog vikenda u tri termina – 11. i 12. marta od 13.30, 18. i 19. marta od 17 časova i 25. i 26. marta od 19.30. Časovi valcera će takođe biti organizovani vikendima u tri navrata: 11. i 12. marta u 13 časova, 18. i 19. marta u 16.30 i 25. i 26. marta u 19 časova. Maskenbal čarobnjaka za najvernije ljubitelje Harija Potera biće organizovan u subotu, 1. aprila, sa početkom u 17.30.

Na Gradskom trgu, obožavaoci Harija Potera i Hogvorts škole magije imaće priliku da se fotografišu pored 3D tematskog, artističkog murala, koji je delo renomiranih umetnika ateljea Marija i Stevan Soln Marg & Wunste.

Članove Galerijinog programa lojalnosti očekuje još jedno iznenađenje na izlazu iz tematskog parka, pa će posetioci koji budu skenirali QR kod moći da odigraju kviz znanja „Koliko dobro poznaješ Hari Poter svet“ na aplikaciji, uz priliku da osvoje do 25.000 bodova koji se mogu konvertovati u e-vaučere za naredne kupovine u Galeriji.

Korisnici Dunav osiguranja, kartica Alta banke i Yettel aplikacije imaće šansu da osvoje Hogvorts pasoše u posebnim kampanjama partnera projekta (količine su ograničene).

Za najvernije fanove Harija Potera Cineplexx Galerija priprema veliki Hari Poter maraton, pa tokom marta i aprila ne propustite priliku da posetite bioskop i prisetite se svih avantura najpopularnijeg mladog čarobnjaka po promotivnim cenama od 500 dinara za pojedinačne filmove, kao i od 3.500 dinara za paket od svih osam filmova.

Radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časa, a Harry Potter: Istraži Hogvorts kroz Galeriju će tokom celokupnog trajanja biti otvoren za posetioce od 13 do 21 čas , bez mogućnosti zakazivanja termina, na tri lokacije: Kula trg u prizemlju, Savski trg i Gradski trg na 1. spratu.

Podeli vest