010.jpg
promo

promo

Dečji program

NAJPOZNATIJA ITALIJANSKA BRAĆA STIŽU U BIOSKOPSKE SALE! Nova animirana avantura - Super Mario braća film

10.03.2023.

NAJPOZNATIJA ITALIJANSKA BRAĆA STIŽU U BIOSKOPSKE SALE! Nova animirana avantura - Super Mario braća film
Veličina Slova

Na veliku radost bioskopske publike svih generacija, 5. aprila u naše bioskope stiže najuzbudljivija, najduhovitija i najživopisnija animirana avantura ikada “SUPER MARIO BRAĆA FILM” (THE SUPER MARIO BROS. MOVIE)!

Mario, Luiđi, Princeza Pič, Toud i ostali preslatki likovi uvešće nas u nezaboravnu priču o drugarstvu, upornosti i ljubavi, obogaćenu ludim avanturama i jedinstvenim humorom koji će izmamiti osmehe i dece i odraslih. 

“SUPER MARIO BRAĆA FILM” u našim bioskopima prikazivaće se sinhronizovano i titlovano, a neki od najtalentovanijih glumaca svojim glasovima oživeli su junake ove priče, kako u originalnoj, tako i u verziji na našem jeziku.

Na vama je samo da odaberete omiljeni bioskop i prepustite se potpuno novom univerzumu u kome su čuda moguća!

014 (1).jpg
promo

Po prvi put, kultni brendovi industrije zabave Iluminejšn i Nintendo, udružili su snage kako bi stvorili SUPER MARIO BRAĆA FILM, novu avanturu na velikom platnu, u kojoj su glasove pozajmili neki od najistaknutijih vodoinstalatera u protekle četiri decenije.

Inspirisan svetom Nintendove Mario igrice, film poziva publiku u živopisan, uzbudljiv novi univerzum, kakav do sada nije stvoren, kako bi doživeli posebno bioskopsko iskustvo, puno akcije i komičnih scena.

009.jpg
promo

Dok rade ispod zemlje, kako bi popravili vodovodne cevi, vodoinstalateri iz Bruklina, Mario (Kris Prat/Đorđe Stojković) i njegov brat Luiđi (Čarli Dej/Đorđe Viktor Vlajić) kroz misteriozne cevi dolaze u magični svet. Ali pošto se razdvajaju, Mario kreće na epsko putovanje, u potragu za Luiđijem.

Uz pomoć stanovnika Kraljevstva pečuraka Touda (Kigan Majkl Kej/Lako Nikolić) i treninga koje mu vodi odlučna vladarka Kraljevstva, Princeza Pič (Anja Tejlor-Džoj/ Marina Kaucki), Mario dobija sopstvenu moć.

003.jpg
promo

 Karte su već u prodaji, zato ne gubite vreme, odaberite najbolja mesta i zabava može da počne!

Podeli vest