INSIDE OUT 2-ONLINE 4.jpg
promo

promo

Dečji program

„U MOJOJ GLAVI 2" U BIOSKOPIMA OD 13. JUNA: Anksioznost, zavist, sramota i smor kao nove emocije u nastavku popularne Dizni animacije

29.03.2024.

„U MOJOJ GLAVI 2" U BIOSKOPIMA OD 13. JUNA: Anksioznost, zavist, sramota i smor kao nove emocije u nastavku popularne Dizni animacije
Veličina Slova

Svi koji se sećaju fantastične originalne i maštovite priče od pre devet godina, sada 13. juna moći če da saznaju šta se sve novo dešava u produžetku avanture koja i dalje prati junakinju u čijoj glavi "caruju" različite emocije.

Kada se održava

13. jun


Godine 2015. u bioskopima je zaživela animirana priča o devojčici u čijoj glavi se, nakon preseljenja u drugi grad javljaju i smenjuju emocije. Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje imali su vodeće uloge gde su nalik čovečuljcima upravljali svakodnevnim životom devojčice Rajli.

Veoma inspirativna i osmišljena priča nije prošla nezapaženo i već tada ovenčana je nagradom Oskar za najbolji animirani film, a nakon skoro deceniju Dizni i Piksar ponovo zaviruju u Rajlin um dodavajući joj još četiri nove emocije, koje je preplavljuju.

Glasići u Rajlinoj glavi poznaju je vrlo dobro, međutim promene su izvesne i to baš u trenutku kada glavni štab počne iznenada da se ruši kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano. Nove emocije!
Dotadašnjih 5 originalnih osećanja (Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje) koje je uspešno vodilo operaciju na svim nivoima, nije sigurno kako da nastupi i "oseća se" kada se pred njima pojave novi cimeri - Anksioznost, Zavist, Smor i Stid.

Podeli vest