muzika
shutterstock

shutterstock

Dečji program

ROK KONCERTI ZA NAJMLAĐE U NEDELJU: U okviru manifestacije „Beogradski dani porodice 2024” na centralnoj bini deca izvode rok numere

17.04.2024.

ROK KONCERTI ZA NAJMLAĐE U NEDELJU: U okviru manifestacije „Beogradski dani porodice 2024” na centralnoj bini deca izvode rok numere
Veličina Slova

Muzika je jedna od najsugestivnijh umetnosti, a kako deca doživljavaju i izvode rok muziku posetioci „Beogradskih dana porodice” će moći da čuju u nedelju na Trgu Republike.

Gde se održava

Beograd; Trg Republike


Kada se održava

21. april


Porodica je nukleus svakog društva, a nažalost živimo u vremenima kada forma tradicionalne porodice teško opstaje i zato ne smemo nikada da odustanemo od borbe za porodicu, jer na kraju krajeva i svi mi koji živimo u Srbiji smo jedna velika porodica, srpski narod i svi građani ove zemlje, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić povodom početka manifestacije „Beogradski dani porodice”.

U nedelju 21. aprila očekuje nas bogat program na centralnoj bini na Trgu Republike, čiju okosnicu čini dečji rok koncert. Program počinje predstavom „Pobuna igračaka”, dok će u džez, bluz i rok zoni moći da se čuju brojni bendovi.

„Beogradski dani porodice” predstavljaju manifestaciju čiji je idejni tvorac i osnivač predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić.

PROGRAM ZA 21. APRIL, NEDELJA

CENTRALNA BINA (Trg Republike)

12:00 do 12:45 Dečja predstava: „Pobuna igračaka” – DKC
13:00 do 14:00 Na video bimovima video materijali
14:00 do 15:00 Dečji rok koncert
15:00 do 16:00 Dečji rok koncert
16:00 do 17:00 Dečji rok koncert

ZONA DŽEZ, BLUZ I ROK MUZIKE (lokacija Delijska česma)
OD 12:00 DO 19:00

Gorica and the Groovyheadz
The bad week
Fish in Oil
Sugar bee

PRATEĆI PROGRAM: Ulični artisti na brojnim punktovima u Knez Mihailovoj ulici

Podeli vest