unnamed.jpg
promo

promo

Dečji program

BAJKA „PEPELJUGA” SA ANIMACIJAMA NA PESKU UZ RUSKI SIMFONIJSKI ORKESTAR: Porodični spektakl u do sada neviđenom ruhu pred Beograđanima

22.04.2024.

BAJKA „PEPELJUGA” SA ANIMACIJAMA NA PESKU UZ RUSKI SIMFONIJSKI ORKESTAR: Porodični spektakl u do sada neviđenom ruhu pred Beograđanima
Veličina Slova

Pustolovine čuvene junakinje iz popularne bajke biće prikazane sa animacijama na pesku uz ruski simfonijski orkestar 6. oktobra u MTS dvorani.

Gde se održava

Dečanska 14


Kada se održava

6. oktobar


Porodični spektakl, bajka Pepeljuga u do sada neviđenom ruhu, biće izvedena 6. oktobra u popodnevnom terminu od 12 časova u mts Dvorani. Reč je o muzičkoj bajci sa animacijama na pesku, koju prati Simfonijski orkestar iz Rusije i koja do sada nije izvedena u Beogradu. Kupovina karata već od danas je moguća na mtsdvorana.rs i blagajni mts Dvorane.

„Pepeljuga” uz animacije na pesku, naratora i simfonijski orkestar koji će svirati muziku iz istoimenog baleta Sergeja Prokofjeva približiće publici čuvenu bajku na jedan potpuno drugačiji način. Simfonijskim orkestrom diriguje Maestro Aleksej Čižik iz Sankt Petersburga, dok je umetnica na pesku Julija Labutina.

Roditeljima i deci preostaje da se prepuste ovom zanimljivom sadržaju i da vide da li je Pepeljugina cipelica pronađena i šta je princ uradio posle ponoći?

Naravno, epilog bajke svi znaju, te će publika i ruski umetnici „zajedno” uspeti da pobede Pepeljuginu maćehu i njene dve zle sestre. Pepeljuga će postati omiljena kraljica u kraljevstvu i biće srećna do kraja života.

Podeli vest