KAVEZ.jpg
promo

promo

Dečji program

DOB PREDSTAVLJA POZORIŠNI PROGRAM NAMENJEN TINEJDŽERIMA: Ove predstave obrađuju aktuelne teme iz života tinejdžera

10.05.2024.

DOB PREDSTAVLJA POZORIŠNI PROGRAM NAMENJEN TINEJDŽERIMA: Ove predstave obrađuju aktuelne teme iz života tinejdžera
Veličina Slova

Naredne nedelje na programu su dve predstave koje će biti izvedene u Velikoj sali Doma omladine Beograda, a posvećene su temama sa kojima se suočavaju tinejdžeri.

Gde se održava

DOB


Kada se održava

13. maj


Dom omladine Beograda i Studio Centar nastavljaju sa realizacijom edukativnog pozorišnog programa namenjenog tinejdžerima. Svakog meseca publika – mladi, ali i njihovi roditelji, nastavnici i pedagozi, u DOB-u mogu da vidi predstave koje obrađuju aktuelne teme iz života tinejdžera: narkomanija, vršnjačko nasilje, marginalizovane grupe mladih, problemi odbacivanja, otuđenje, anoreksija… Istovremeno, kroz ovaj ciklus predstava, DOB i Studio Centar kreiraju platformu za razgovor o svemu onome što direktno utiče na život i sazrevanje tinejdžera.

Naredne nedelje na programu su dve predstave koje će biti izvedene u Velikoj sali Doma omladine Beograda: u ponedeljak, 13. maja od 20 časovah publika će moći da pogleda predstavu „Kavez" – o borbi da se bude prihvaćen od strane okoline, dok je u sredu, 15. maja od 20 časova na repertoaru predstava "Je l’ imaš gram?" – o problemima zloupotrebe psihoaktivnih supstanci.

Ulaznice se mogu nabaviti na Blagajni Doma omladine i svim drugim efiniti prodajnim mestima, kao i onlajn na www.efinity.rs. Cena ulaznica u slobodnoj prodaji je 800 dinara, dok su za školske i grupne posete obezbeđeni dodatni popusti. Zainteresovani za grupne popuste sve informacije mogu dobiti putem mejla [email protected].

Podeli vest