unnamed (1).jpg
DARJA STRAVS TISU

DARJA STRAVS TISU

Dečji program

„KRCKO ORAŠČIĆ“ PRED BEOGRADSKOM PUBLIKOM: Raskošna dekoracija i kostimi uz muziku Čajkovskog

30.06.2024.

„KRCKO ORAŠČIĆ“ PRED BEOGRADSKOM PUBLIKOM: Raskošna dekoracija i kostimi uz muziku Čajkovskog
Veličina Slova

Krcko Oraščić, najomiljeniji božićni balet, vraća se 24. i 25. decembra u MTS Dvoranu u spektakularnom izvođenju Ukrajinskog klasičnog baleta.

Gde se održava

MTS dvorana


Kada se održava

24. decembar do 25. decembar


Beogradska publika imaće priliku da uživa u čarobnom svetu Klare, djevojčice koja otkriva izvanredan dar ispod božićnog drvca - drvenu lutku Krcka Oraščića i kreće u čudesne avanture, uz bezvremensku muziku Petra Ilijiča Čajkovskog.

Nakon niza rasprodatih turneja u Hrvatskoj i regionu, Ukrajinski klasični balet ponovno dolazi u Beograd sa svojom hvaljenom produkcijom, jednog od najpoznatijih i najizvođenijih baleta na svetu.

unnamed (2).jpg
DARJA STRAVS TISU

 Tradicionalna koreografija obogaćena je modernim scenografskim i režiserskim rešenjima, raskošnim dekoracijama i kostimima, kao i suvremenim video projekcijama.

Trupa, čiji su solisti prvaci najprestižnijih evropskih pozorišta, samo u poslednje dve plesne sezone održala je više od 200 baletnih predstava, a samo u prošloj godini njihovo izvođenje Krcka Oraščića pogledalo je više od 50. 000 gledalaca širom Evrope.

unnamed.jpg
Darja Stravs Tisu

Ove sezone, publika će biti deo čarobne božićne atmosfere i legendarne zimske priče predstavljene u potpuno drugačijem izdanju, koja već generacijama osvaja srca publike širom sveta.

Karte se mogu kupiti na sajtu mtsdvorana.rs i na blagajni MTS dvorane.

Podeli vest