MSP_6037 (1).jpg
Marko Simić

Marko Simić

Filmski i pozorišni program

NOVA HIT AKCIONA KOMEDIJA KONAČNO U BIOSKOPIMA! Divljaci su stigli u sale i dočekao ih je gromoglasan aplauz

10.06.2022.

NOVA HIT AKCIONA KOMEDIJA KONAČNO U BIOSKOPIMA! Divljaci su stigli u sale i dočekao ih je gromoglasan aplauz
Veličina Slova

Sinoć je pred punom salom premijerno prikazana akciona komedija “DIVLJACI” domaćoj publici u bioskopu Cineplexx. Deo autorske i glumačke ekipe fotografisao se na crvenom tepihu družeći se sa publikom, a svoju podršku dale su i kolege.

Po završetku filma deo ekipe koju čine sleva nadesno reditelj Dario Lonjak, glumci Branko Janković, Alen Liverić i Dejan Aćimović, producent Jozo Patljak, scenarista Velimir Grgić i scenograf Antonio Patljak poklonila se gledaocima u sali i potom dobila zasluženi aplauz.

MSP_5948.jpg
Marko Simić

 Ono što ovaj film odvaja od ostalih je to da se radnja dešava leta 2018. godine, Svetsko prvenstvo u fudbalu - u susret finalu u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opšte "ludilo", koje je ponelo i naše glavne junake. Zolja (Alen Liverić), Jasmin (Branko Janković) i Mali (Borko Perić) rešavaju da opljačkaju malu radnju da bi nabavili novac za put u Rusiju. Bežeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom i zalutaju u šumi gde ih čeka iznenađenje. Ako ste pomislili da planirana mala pljačka može da prođe ispod radara, varate se. Mnogo nepredviđenih stvari će im se usput dogoditi (da ne otkrivamo baš sve).

Ovaj film možete pogledati u svim bioskopskim salama širom Srbije.

Podeli vest