Elvis, Warner Bros. 04.jpg
Warner Bros

Warner Bros

Filmski i pozorišni program

OSVAJAO JE SRCA SVIH DEVOJAKA ŠIROM SVETA PESMOM I PLESOM! Konačano dolazi na velika platna najveći kralj roka

17.06.2022.

OSVAJAO JE SRCA SVIH DEVOJAKA ŠIROM SVETA PESMOM I PLESOM! Konačano dolazi na velika platna najveći kralj roka
Veličina Slova

Ekskluzivna pretpremijera filma ELVIS, reditelja Baza Lurmana i studija Warner Bros u distribuciji Blitz filma, održaće se u svim CineStar bioskopima u Srbiji 22. juna, dok je u beogradskom CineStar 4DX bioskopu u Ada Mallu planirana specijalna projekcija uz VIP žurku (Rooftop party) od 19 časova.

Kada se održava

22. jun


Pravi filmski parti, kakav se može doživeti širom sveta, održaće se neposredno nakon projekcije na terasi Cinema Bara na poslednjem spratu Ada Mala uz jedan od najlepših pogleda na Beograd. Publika i sve zvanice uživaće uz letnje bitove veoma tražene DJ Miss Millie, a plesna grupa  „Swing ’n’ roll“ zaplesaće „Bugi vugi“ i podsetiti na razdoblje kada je Elvis postao popularan. Za najsrećnije posetioce biće pripremljeni i izuzetni gedžeti iz filma.

Elvis, Warner Bros. 02.jpg
Warner Bros

Originalni soundtrack filma o kralju roka već ima legendarni status, jer učestvuju: Eminem, Diplo, Chris Isaak, Maneskin, Doja Cat, Ceelo Green, Tame Impala i mnogi drugi tako da publiku očekuje, uz odličan film, i mnogo dobre muzike.

U ovom veoma aktuelnom ostvarenju, koje je publika na filmskom festivalu u Kanu nagradila 12-ominutnim ovacijama, glavne uloge tumače nova mlada zvezda Ostin Batler i oskarovac Tom Henks. Film istražuje muziku i život neponovljivog Elvisa Prislija, a sve kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Henks). U središtu tog putovanja je i odnos sa jednom od najznačajnijih i najuticajnijih osoba u Elvisovom životu, Prisilom Prisli.

Elvis, Warner Bros. 03.jpg
Warner Bros

Ulaznice za pretpremijeru su u prodaji online ili na blagajni bioskopa, a kupovinom ulaznice za beogradsku projekciju automatski se dobija mogućnost prisustva nezaboravnom partiju na najlepšoj terasi u gradu.

Podeli vest