2540_D019_00095R.jpg
Taramount

Taramount

Filmski i pozorišni program

ŠTA URADITI KAD ZAZVONI CRNI TELEFON KOJI NE RADI? Doživite nezaboravno iskustvo koje ledi krv u žilama

21.06.2022.

ŠTA URADITI KAD ZAZVONI CRNI TELEFON KOJI NE RADI? Doživite nezaboravno iskustvo koje ledi krv u žilama
Veličina Slova

Film “Crni telefon” od četvrtka, 23. juna, na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije. Horor od kog vam se jeza spušta niz kičmu, a srce ubrzano kuca oduševiće i najzahtevnije ljubitelje žanra i predstaviti priču koja će vas dugo proganjati.

Finija Šoa, stidljivog, ali pametnog 13-godišnjeg dečaka, oteo je sadistički ubica i zarobio u zvučno izolovanom podrumu gde vrištanje nema nikakve svrhe. Kada isključeni telefon na zidu počne da zvoni, Fini otkriva da može da čuje glasove prethodnih žrtava ubice. Oni su mrtvi ali trude se da ono što se dogodilo njima, ne zadesi i Finija. Telefon ne radi, ali zvoni.

2540_D009_00023.jpg
Taramount

Glavna uloga pripala je jednom od najboljih glumaca današnjice koji je četiri puta bio nominovan za Oskara, Itanu Hoku. Mnogi su se složili da mu je ovo najstrašnija i najkompleksnija uloga u karijeri, koja kruniše njegov dosadašnji rad. Uz Hoka, sjajni mladi glumac Mejson Tems briljira u svojoj debitantskoj ulozi na velikom platnu.

Reditelj, scenarista i producent filma “Crni telefon” je Skot Derikson, koji se ovim filmom vraća svojim korenima, filmovina strave i užasa.

Podeli vest