Najava konkursa SRP (1).jpg
promo

promo

Filmski i pozorišni program

PRETOČI SVOJE VIĐENJE DANAŠNJICE U UMETNOST: Otvoren konkurs za međunarodni festival kratkog filma MikroFAF!

23.06.2022.

PRETOČI SVOJE VIĐENJE DANAŠNJICE U UMETNOST: Otvoren konkurs za međunarodni festival kratkog filma MikroFAF!
Veličina Slova

Mikro FAF, međunarodni festival kratkog filma poziva sve filmske kreativce da do 25. avgusta prijave na konkurs svoje radove!

MikroFAF je međunarodni festival kratkog filma koji prikazuje filmove koje su napravili strastveni filmotvorci sa svih meridijana stvarajući u neograničenim stvaralačkim okolnostima, ali često u ograničenim produkcijskim uslovima. Kroz takmičarske i posebne programe promoviše umetničke slobode, fokusirajući se na nezavisni i gerilski film, inovativnost, lo-fi, eksperimentalne forme i stvaralačko samoorganizovanje.

Organizator Satibara poziva sve one koji žele da daju iskrene i beskompromisne odgovore na pitanja pokrenuta aktuelnim događajima u svetu, i njihove refleksije na okruženje i unutrašnji svet. Kako vi poništavate kletve, prkosite nepovoljnim izgledima i pobeđujete lošu sreću? Koja je vaša duhovna amajlija? Kako pomirujete vaše vlastite protivrečnosti i kako kormilarite kroz kontroverze ovog sveta? Kako (i da li uopšte) uspevate da ostanete čitavi u svetu koji se kreće kao da je zaturio kompas.

Svi zainteresovani stvaraoci svoje filmske odgovore mogu poslati preko preko platforme FilmFreeway do 25. avgusta 2022. Više informacija o pravilima i uslovima konkursa može se dobiti putem sajta www.satibara.com.

Podeli vest