Strahinja Filipovic (3).jpg
Strahinja Filipović

Strahinja Filipović

Filmski i pozorišni program

BESPLATAN VELIKI GETSBI I DA VINČIJEV KOD! Posetite Sava Promendau ovog vikenda

12.08.2022.

BESPLATAN VELIKI GETSBI I DA VINČIJEV KOD! Posetite Sava Promendau ovog vikenda
Veličina Slova

Ove nedelje u okviru Admiral Open Air Cinema emitovaće se dva velika svetska hita, snimljena po motivima istoimenih romana: „Veliki Getsbi“ (petak, 12. avgust) i „Da Vinčijev kod“ (subota, 13. avgust).

Deveti filmski vikend u okviru Admiral Open Air Cinema rezervisan je za ljubitelje ekranizovanih romana koji će pod otvorenim nebom na Sava Promenadi moći da pogledaju dva velika svetska hita.

U petak, 12. avgusta, na platnu postavljenom ispred ulaza 4 u Galeriju biće emitovan film „Veliki Getsbi“, snimljen po motivima istoimenog romana Frensisa Skota Ficdžerlada iz 1925. godine sa Leonardom Dikparijom i Tobijem Magvajerom u glavnim ulogama. U subotu, 13. avgusta, ljubitelji lika i dela Toma Henksa moći će da uživaju u sada već čuvenom filmu „Da Vinčijev kod“, snimljenom po istoimenom romanu Dena Brauna.

Da biste u potpunosti mogli da se prepustite uzbudljivim avanturama Nika Karaveja i Džeja Getsbija ili misterioznim traganjima profesora Roberta Langdona potrebno je da instalirate aplikaciju „Listen Everywhere“ i ponesete svoje slušalice kako biste uživali u najboljem kvalitetu zvuka.

Radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časova, dok će se projekcije u okviru Admiral Open Air Cinema emitovati s početkom u 21.30. Ulaz za sve posetioce je besplatan.

Podeli vest