RUMBA-LA-VIE_PHOTO_02.jpeg
Taramount

Taramount

Filmski i pozorišni program

RUMBA U KAUBOJSKIM ČIZMAMA I TEKSAS JAKNI? Nova hit komedija od 1. septembra

30.08.2022.

RUMBA U KAUBOJSKIM ČIZMAMA I TEKSAS JAKNI? Nova hit komedija od 1. septembra
Veličina Slova

Nova francuska komedija od 1. septembra na redovni repertoar bioskopa širom Srbije gde stiže iskrena i emotivna filmska priča „RUMBA TERAPIJA“ (RUMBA THERAPY).

Ljubitelji komedija i francuskog filma sa nestrpljenjem čekaju ostvarenje koje govori o životu, porodici, snovima i dobrom ritmu koji nas vodi do cilja. Specifični francuski humor, nežna ljudska priča i likovi sa kojima svako može da se poistoveti, pravi su razlog zbog kog je film „RUMBA TERAPIJA“ najbolji izbor za odlazak u bioskop.

RUMBA-LA-VIE_PHOTO_03.JPG
Taramount

 Toni je pedesetogodišnji vozač školskog autobusa na selu koji je usamljenik i živi povučeno. Uznemiren srčanim udarom, odlučuje da se suoči sa svojom prošlošću i stupi u kontakt sa Marijom, ćerkom koju nikada nije poznavao, tako što će se upisati u školu plesa koju ona vodi. Ali... ne možete improvizovati rumbu! U svojim kaubojskim čizmama i džins jakni, Toni će morati dobro da se pomuči i potrudi kako bi se približio svojoj ćerki... i za to vreme će bolje upoznati sebe ali i otvoriti se prema drugima.

Od 1. septembra komedija „RUMBA TERAPIJA“ prikazivaće se u svim bioskopima.

Podeli vest