2pećina.png
promo

promo

Filmski i pozorišni program

NOVO OSTVARENJE SLAVNOG REDITELJA: Posle deset godina Mikelanđelo Framartino se vraća sa novim filmskim iskustvom

27.09.2022.

NOVO OSTVARENJE SLAVNOG REDITELJA: Posle deset godina Mikelanđelo Framartino se vraća sa novim filmskim iskustvom
Veličina Slova

Film „Pećina" italijanskog reditelja Mikelanđela Framartina premijerno će biti predstavljen 29. septembra u domaćim bioskopima.

Gde se održava

MTS Dvorana


Kada se održava

29. septemabr u 19 časova


Poznati italijanski reditelj Mikelanđelo Framartino se nakon ćutnje od skoro deset godina i velikog uspeha filma „Četiri puta" (Le Quattro Volte) vratio se novim ostvarenjem Pećina.

Ostvarenje „Pećina" je na Festivalu u Veneciji prošle godine nagrađeno Specijalnom nagradom žirija, prikazano je na skoro svim relevantnim svetskim i regionalnim filmskim festivalima, preko festivala u Solunu, Njujorku, Sevilji, Karlovim Varima, pomenutom Venecijanskom festivalu, na DokuFestu u Prizrenu, kao i na Festivalu autorskog filma prošle godine u Beogradu.

Trejler za film možete da pogledate ovde. 

„Pećina" je namenjena kako ljubiteljima art–house filmova, tako i onima koji nisu toliko upoznati sa ovim žanrom. I baš zbog toga je prava prilika da u poeziji na filmskom platnu spoznaju da je drugačije filmsko iskustvo moguće. 

„Pećina" je na repertoaru domaćih bioskopa od 29. septembra, i igraće u bioskopima MTS Dvorana, CineGrand Rakovica, Cineplexx Ušće, KC Lazarevac (samo 29.), KC Kruševac, Parobrod, Kulturnog centra Beograd, Art bioskop Kolarac.

Podeli vest