unnamed (1).jpg
promo

promo

Filmski i pozorišni program

OVE SEZONE FEBRUAR U MTS DVORANI U ZNAKU KOMEDIJE: Tri predstave će vas nasmejati do suza

07.02.2023.

OVE SEZONE FEBRUAR U MTS DVORANI U ZNAKU KOMEDIJE: Tri predstave će vas nasmejati do suza
Veličina Slova

Mesec februar ove sezone u mts Dvorani obećava smeh i dobru zabavu, zahvaljujući repertoaru bogatom predstavama i mjuziklima, koji su već zabeležili zapažen uspeh tokom prethodnih godina: od 9. do 16. februara, publika će imati prilike da uživa u mjuziklu „Vesele devojke", predstavi „Đurologija".

Gde se održava

MTS dvorana


Svetski mjuzikl „Vesele devojke“ reditelja Radeta Vukotića koji će biti održan 9. februara muzičko-scenski je spektakl, koji je adaptacija istoimenog američkog mjuzikla. Ovde Vukotić „priča priču“ o pet najboljih drugarica iz detinjstva koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih. Ovo je uz pevačke deonice, priča o sreći i ljubavi, prijateljstvu i poverenju, ali i nezadovoljstvu i neostvarenosti. Uloge tumače: Tijana Dapčević, Maja Brukner, Zorana Pavić, Jelena Đukić, Ivana Peters i Svetlana Sretenović.

„Đurologija" autorska predstava Branka Đurića, koja se godinama unazad igra u MTS Dvorani, biće ponovo izvedena 1o. februara. Đurić je sa ovom predstavom oborio sve rekorde gledanosti u svetu pozorišta i stand up-a, kod nas, ali i u čitavom regionu.

U nizu predstava u realizaciji je i, publici već uveliko poznate ekipe Državnog posla, „Velika seoba arhivatora" , reditelja Petra Jovanovića zakazana je za 16. februar. Ovo će biti treće izvođenje predstave od njene premijere 2022.godine.

Ekipa koja je svojim humorom obišla ceo svet u sastavu Dejan Ćirjaković , Dimitrije Banjac i Nikola Škorić , iza sebe ima blizu 400 izvođenja Državnog posla. Ovoga puta na humorističan način bave se problemom migracija u regionu.

Karte u prodaji na blagajni MTS dvorane i na tickets.rs.

Podeli vest