unnamed (2).jpg
promo

promo

Filmski i pozorišni program

PREMIJERA MARVELOVOG 3D NASTAVKA „DEDPUL I VULVERIN" U JULU: Stiže još jedan nastavak uspešne naučnofantastične avanture

06.06.2024.

PREMIJERA MARVELOVOG 3D NASTAVKA „DEDPUL I VULVERIN" U JULU: Stiže još jedan nastavak uspešne naučnofantastične avanture
Veličina Slova

Premijera najnovijeg Marvelovog 3D filma „Dedpul i Vulverin" biće održana u utorak 23. jula, u ponoć, u isto vreme u svim bioskopima u Nišu, Kragujevcu, Beogradu i Novom Sadu.

Kada se održava

23. jul


Za poseban filmski izlazak tog letnjeg dana karte se već od sada mogu pronaći i rezervisati na blagajnama dvorana.

Reč je o prvom Marvelovom filmu tokom ove godine, ali i trećem delu franšize koji uveliko budi inetersovanje fanova, jer čuveni američki studio donosi na platno još jedan nastavak uspešne naučnofantastične avanture, čija su prva dva dela postigla veliku gledanost kod nas, sa preko ukupno 200.000 posetilaca.

Jedan od najpopularnijih Marvelovih junaka Dedpul ujedinjuje se sa još jednim pozantim likom iz stripa - Vulverinom i u istom kadru na velikom platnu gledaćemo glumačke zvezde Hjua Džekmana i Rajana Rejnoldsa.

Poznato je da je i pre nego što je Rajan doneo svog lika na veliki ekran, 2016. godine, pa potom 2018. Dedpul dugo bio jedan od voljenijih likova još od momenta kada se 1991. godine pojavio na naslovnici The New Mutants #98.

Dominantno negativan lik Vejd Vilson, zbog retke bolesti podvrgava se ispitivanjima tokom kojih su naučnici probali mnogo toga, ali ne sa velikim uspehom. Vilson je oboleo i telo mu je u celosti uništeno i prekriveno ožiljcima. Kao takav postaje odbojan za okolinu. Vilsonovo mentalno stanje se pogoršalo i unutar njega nastaju dvojake ličnosti, sa kojima se često sukobljava. Kako bi ipak sakrio svoj fizički izgled, Vilson kreira prepoznatljiv kostim i postaje antiheroj - Dedpul, koji ne bira sredstva za osvetu.

Sada se prema prvim nagoveštajima duo Rejnolds-Džekman ujedinjuje u svojim likovima, u nameri kako bi spasio svet, a prema pisanja People magazina, reč je o istinskom prijateljstvu i u stvarnom životu.

Film „Dedpul i Vulverin" snimljen je u režiji Šona Levija poznatog i po franšizi „Noć muzeja", kao i po filmu „Glavni heroj" ((Free Guy) na kom je već sarađivao sa Rejnoldsom.

Trejler filma možete da pogledate na linku ispod. 

Podeli vest