image006 (1).jpg
promo

promo

Manifestacije

BUDI TURISTA U BEOGRADU U SVOM GRADU! Poseti Beogradski turistički festival i saznaj šta sve tvoj grad nudi

31.05.2022.

BUDI TURISTA U BEOGRADU U SVOM GRADU! Poseti Beogradski turistički festival i saznaj šta sve tvoj grad nudi
Veličina Slova

U petak i subotu 3. i 4. Juna na Trgu republike, Turistička organizacija Beograda organizuje Beogradski turistički festival, novu manifestaciju kojom najavljuje letnju turističku sezonu u našem gradu.

Gde se održava

Trg republike


Kada se održava

3 - 4. juna


Posetioci festivala će imati prilike da se upoznaju sa raznolikom turističkom ponudom Beograda, da saznaju šta imaju i nude beogradske opštine, ali i druge destinacije širom naše zemlje i regiona. Pored brojnih muzičkih koncerta i nastupa, posetioce očekuju vredne nagrade, među njima vaučeri za vikende u brojnim srpskim banjama.

Ono što organizatori posebno ističu jeste nastup naših muzičkih legendi Nade Pavlović i Tanje Jovićević, kao i grupe Texas Flood, ali i brojnih drugih izvođača, muzičkih grupa i umetnika. Program počinje u petak, u 16 časova i trajaće do 22 sata. Svečano otvaranje manifestacije je zakazano za 19 časova.

Među izlagačima su gradske opštine Voždovac, Savski venac, Lazarevac, Zvezdara, Zemun, Novi Beograd, Vračar, Čukarica, Obrenovac, Surčin, Grocka, Barajevo, Sopot, Stari grad, Rakovica, Mladenovac, učešćem na festivalu pozovaju Beograđane i goste da ih posete. Izlete i eksurzije van grada će predložiti turističke organizacije Loznice, Čačka, Novog Sada, Kragujevca, Niša, Leskovca, a na duže odmore, kolege iz Budve, Trebinja i Nikšića srdačno zovu u goste.

Na štandu Turističke organizacije Beograda posetioci se mogu informisati o svim turističkim sadržajima i programima u našem gradu, a deliće se i karte za turističke programe. Svoje ponude će predstaviti Beogradske pijace, Muzej vazduhoplovstva, Beogradska destilerija, zatim Pozorište „Pinokio“, Muzej savremene umetnosti, Palata Srbije, Štark Arena, Ada Ciganlija i JKP „Pogrebne usluge. Da je turizam predivno zanimanje, potvrdiće učešće Univerziteta Singidunum, Visoke turističke škole, Visoke hotelijerske škole, i Visoke zdravstvene škole.

U subotu. 4. juna, Beogradski turistički festival na Trgu republike će trajati od 10 do 14 časova.

Podeli vest