E_pozivnica_preludijum.png
promo

promo

Manifestacije

ISTINITA PRIČA U ROMANSIJERSKI SKAZ KOJA NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM! Slavica Mastikosa ponovo osvaja srca čitalaca

07.06.2022.

ISTINITA PRIČA U ROMANSIJERSKI SKAZ KOJA NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM! Slavica Mastikosa ponovo osvaja srca čitalaca
Veličina Slova

Roman „Preludijum“ autorke Slavice Mastikose biće predstavljen 9. juna od 18 sati u knjižari Delfi SKC. O knjizi će, pored autorke, govoriti i književnica Ljiljana Šarac, književnik Vidak Maslovarić i urednica Lagune Dubravka Dragović Šehović.

Gde se održava

Delfi SKC


Kada se održava

09. jun


Ovo je porodična saga koju spoznajemo kroz priču majke i ćerke, koje se uoči bombardovanja Srbije 1999. suočavaju sa bolnim porodičnim gubitkom, a takođe moraju da otkriju i razmrse klupko tajni i laži koje su svojevremeno nastale zarad dobrih porodičnih odnosa a sada prete da ih unište.

U herojskoj odanosti maternjem jeziku i na sreću romana, Slavica Mastikosa se odvažila da ispriča ono što najbolje zna i što se malo koji pisac usuđuje da poveri hartiji.

Matija Bećković, akademik

 Među koricama se nalazi čitav dvadeseti vek, mnogo događaja, intrigantnih i veoma koloritnih likova koje sudbina povezuje specifičnim nitima. Otkrivanje porodičnih tajni omogućava zdrav nastavak života ljudi koji zaslužuju da im se dobro dobrim vrati.

„Za pisca je izuzetno važno da tako utka nit istinite priče u romansijerski skaz, da stvarnost koja je inače limitirana u romanu to prestane da bude“, autorka

Podeli vest