image002.jpg
promo

promo

Manifestacije

BESPLATNO IZVOĐENJE JEDNIH OD NAJPOZNATIJIH KOMPOZITORA IKADA! Tribina Hajde da pričamo o pesmama i pesnicima pružiće vam nezaboravno iskustvo

13.06.2022.

BESPLATNO IZVOĐENJE JEDNIH OD NAJPOZNATIJIH KOMPOZITORA IKADA! Tribina Hajde da pričamo o pesmama i pesnicima pružiće vam nezaboravno iskustvo
Veličina Slova

UK Parobrod organizuje koncert i tribinu sa temom Hajde da pričamo o pesmam i pesnicima, 16. juna sa početkom od 19 časova. Imaćete prilike da uživate u besplatnom izvođenju Mocarta, Baha, Betovena i drugih, zajedno sa temstkom tribinom.

Gde se održava

UK Parobrod


Kada se održava

16. jun


UK Parobrod organizuje veče pesma, pa tim povodom sa početkom u 19 časova koncert studenata klavira FMU iz klase Miloša Pavlovića, nastupaju Darija Dražović, Dražena Todorović, Nevena Kladar, Mihailo Miletić u izvođenju Baha, Šopena, Mocarta, Betovena id rugi. 

Od 20 časova je planirana tribina o pesmama i pesnicima na kojoj učestvuju Radmila Petrović, Ivan Ergić, Sara Arsenović. Zvonko Karanović a autor i moderator je Aleksandar Đuričić.

Gde nastaju stihovi, da li se inspiracija čeka ili izaziva, zašto je poezija u modi, koliko kilograma emocija može da stane u jednu strofu, koliko je važno tržište, a koliko tiraži… Da li su nam Branko Miljković, Tin Ujević i Desanka Maksimović dalji ili bliži rođaci. O čemu sanjaju pesnici i koliko koraka je potrebno napraviti da bi vas čuli i videli. Šta kaže Šimborska?

Otkrijte u UK Parobrod 16. juna. 

Podeli vest