SSS_9438 (1).jpg
beograd.rs

beograd.rs

Manifestacije

OVO SU NAJLEPŠE ZELENE OAZE U NAŠEM GRADU: Saznajte ko su pobednici akcije „Za zeleniji Beograd”

29.06.2022.

OVO SU NAJLEPŠE ZELENE OAZE U NAŠEM GRADU: Saznajte ko su pobednici akcije „Za zeleniji Beograd”
Veličina Slova

Tradicionalna akcija „Za zeleniji Beograd“, koju na nivou glavnog grada organiuzuje JKP „Zelenilo – Beograd“ u deset gradskih opština, uspešno je izvedena i u opštini Stari grad gde su pobednici proglašeni u nekoliko kategorija.

Tradicionalna akcija „Za zeleniji Beograd“, koju na nivou glavnog grada organiuzuje JKP „Zelenilo – Beograd“ u deset gradskih opština uspešno je izvedena i u opštini Stari grad gde su pobednici proglašeni u nekoliko kategorija.

SSS_1456 (1).jpg
beograd.rs

Predstavljeni su pobednici svih kategorija sa gradske opštine Stari grad akcije koja za cilj ima razvijanje ekološke svesti, promovisanje kulture življenja i očuvanje zelenih površina u našem gradu.

SSS_9438 (1).jpg
beograd.rs

U kategoriji najlepše zelene površine oko stambene zgrade prvo mesto pripalo je dvorištu u Dobračinoj 56a (upravnik Mirko Mihajlović).

SSS_9393 (1).jpg
beograd.rs

Za najlepšu zelenu površinu ispred poslovnih objekata, koji doprinose ukupnoj lepoti opštine Stari grad, proglašen je prostor o kojem se brine opštinski Centar za socijalni rad u Gospodar Jevremovoj ulici broj 19a,

SSS_1428 (1).jpg
beograd.rs

U kategoriji za najlepše uređeno zelenilo ugostiteljskog objekta proglašena bašta kafića „Ljutić“ u Stevana Sremca 11.

SSS_1322 (1).jpg
beograd.rs

Najlepši balkon Starog grada nalazi se u Kneza Sime Markovića 9, a o različitim dekorativnim i zelenim biljkama se godinama brine Starograđanka Stana Krčmar Naumović.

SSS_1363 (1).jpg
beograd.rs

Pobednik za najuređenije dvorište predškolske ustanove je vrtić „Lipa“ u Solunskoj ulici 19, koje je nedavno obnovljeno u saradnji Grada Beograda i opštine Stari grad.

Pobednici opštinskog takmičenja od matične opštine Stari grad dobili su specijalne plakete i saksije sa ukrasnim šimširima i magnolijama, a dalje će učestvovati u nadmetanju za najuređenije zelene površine na nivou grada Beograda.

Podeli vest