Kamenolom, artwork Mateo Delale-Putniković.jpg
Kamenolom, artwork
Mateo Delale-Putniković

Kamenolom, artwork
Mateo Delale-Putniković

Manifestacije

KONCERT, PROMOCIJA I DRUŽENJE SA AUTOROM! Upoznajte mladog umetnika koji je osvojio publiku širom regiona

20.07.2022.

KONCERT, PROMOCIJA I DRUŽENJE SA AUTOROM! Upoznajte mladog umetnika koji je osvojio publiku širom regiona
Veličina Slova

Za prvo štampano izdanje Ivana Jegdića, zbirku pesama "Kamenolom", zakazana je i promocija u Zetskoj 2, u bašti Beti Forda u petak 22. jula u 18 časova. U okviru promocije, Ivan će voditi razgovor sa specijalnim gostom Vladimirom Kolarićem, potpisivaće knjige koje će od tog trenutka biti dostupne za kupovinu, a potom izvesti i akustični koncert.

Gde se održava

Bašta Beti Forda


Kada se održava

22. jul u 18 časova


Mladi kantauor Ivan Jegdić, posle svog debi albuma "Neka čuju me", sa kojim je pokupio simpatije širom regiona, ponajviše zahvaljujući specifičnoj lirici, glasu i izvedbi, objavio je i svoju prvu zbirku pesama pod imenom "Kamenolom".

promo Jegdić 04 ph Ljubica.jpg
Ivan Jegdić
Ljubica

 "Kamenolom je nastao 2021. i inspirisan je brigama "malog" čoveka koji traži svoje mesto u svetu, sebi samom i među ljudima. Pesme iz ove zbirke odlikuje mračno raspoloženje i lirski subjekat je u večitoj potrazi za odgovorima na pitanja koje je nemoguće dati. Čitava zbirka nastala je na temeljima poezije Branka Miljkovića, Vaska Pope i Velimira Rajića i, donekle, Šarla Bodlera. Bio je izazov nakon pisanja tekstova uz muzičku podlogu oprobati se u isključivo pisanoj formi i nadam se da je taj "eksperiment" uspešno sproveden."

Podeli vest