Unapred_vizual.jpg
promo

promo

Manifestacije

PRVA UNIVERZIJADA APSOLVENATA REGIONA: Kotizacija za prvih 100 učesnika je besplatna

28.09.2022.

PRVA UNIVERZIJADA APSOLVENATA REGIONA: Kotizacija za prvih 100 učesnika je besplatna
Veličina Slova

Univerzijada apsolvenata regiona „UNAPRED” biće po prvi put održana u subotu, 8. oktobra na Mašinskom fakultetu u Beogradu.

Gde se održava

Mašinski fakultet


Kada se održava

8. oktobar u 11 časova


Univerzijada je nastala sa ciljem povezivanja studenata završnih i master studija i kompanija koje tragaju za kandidatima za popunjavanje slobodnih pozicija.

Miloš Vasić organizator Univerzijade je povodom događaja izjavio:

- Prepoznali smo problem sa kojim se susreće najveći deo mladih, obrazovanih ljudi: Završio sam fakultet – šta sad? U isto vreme, postoji paradoks - kao “goruće” pitanje broj jedan (ili barem jedno od top tri) predstavnici privrede kandiduju – problem kadrova i manjka kvalitetne i obrazovane radne snage. Uvidevši taj problem, i očigledan GAP koji postoji između ove dve strane, kreirali smo platformu StudENTER, koja je i organizator ovog događaja. Sam događaj čini niz panela, na kojima će predstavnici privrede, HR menadžeri, dekani fakulteta, kao i sami studenti razgovarati o aktuelnim temama i zajedničkoj budućnosti.

Za UNAPRED se mogu prijaviti apsolventi osnovnih i master studija Beogradskog univerziteta, kao i sa drugih srpskih i univerziteta zemalja regiona (Crne Gore, Albanije, BiH, Hrvatske, Severne Makedonije). Učesnici Univerzijade biće predstavnici univerziteta, privrednih komora, ministarstava i privrednika iz regiona, a uskoro će biti objavljen i finalni program događaja.

Za prvih 100 prijavljenih biće obezbeđena besplatna kotizacija.

Za registracuju je potrebno prvo otvoriti profil na platformi StudeENTER, i potom se prijaviti za UNAPRED. Više o platformi StudENTER i događaju možete pročitati na https://studenter.org/dogadjaji/dogadjaj/forum-unapred.

Podeli vest