NK dec 22 5.jpg
Promo Laguna

Promo Laguna

Manifestacije

NAJLEPŠA MANIFESTACIJA ZA SVE KNJIGOLJUPCE! Noć knjige uz velike popuste

08.12.2022.

NAJLEPŠA MANIFESTACIJA ZA SVE KNJIGOLJUPCE! Noć knjige uz velike popuste
Veličina Slova

Noć knjige odavno nije samo noć, već tri dana dolaženja, vraćanja, ponovnog svraćanja i bar još jednog obilaska za svaki slučaj. Noć knjige je manifestacija koju vole svi knjigoljupci koja počinje od 9. do 11. decembra.

Kada se održava

9 - 11. decemabar


Kao što su knjigoljupci već navikkli i ovog puta važili su veliki popusti do 40% na knjige u izdanju Lagune, drugih izdavača, na sjajan gift program u knjižarama i na sajtovima, a družili smo se i sa mnogobrojnim piscima koji su potpisivali svoje knjige i razgovarali sa čitaocima.

Izdavači su posebno obratili pažnju na to koje knjige će birati čitaoci koji su u velikom broju posetili knjižare i sajtove, a koji će dodeliti titulu „najčitanije“.

Najčitanija knjiga manifestacije je „Strelac“ Paula Koelja, u kojoj nas podseća da su naši postupci neraskidivo povezani sa treptajima duše i da život obeležen strahom od odbacivanja ili poraza nije vredan življenja.

Kada je reč o knjigama za decu, najtraženije su bile: „Tajne dedinog kofera“ Bojana Ljubenovića, „Bajke: prvih sedam“ Uroša Petrovića i sjajno izdanje „20 izuzetnih devojčica koje su promenile svet“.

Podeli vest