beogradska_zima_stefan_stojanović- (2).jpg
MONDO/Stefan Stojanović

MONDO/Stefan Stojanović

Manifestacije

BESPLATAN DOČEK U NAJLUĐOJ NOĆI SA NAJDUŽOM BINOM DO SADA! Ispred Skupštine očekuju vas mladi izvođači

23.12.2022.

BESPLATAN DOČEK U NAJLUĐOJ NOĆI SA NAJDUŽOM BINOM DO SADA! Ispred Skupštine očekuju vas mladi izvođači
Veličina Slova

Beograd će organizovati doček Nove godine, tradicionalno, ispred Doma Narodne skupštine, 31. decembra. Kako je ostalo još malo do novogodišnje noći, pripreme za najluđu noć uveliko traju, a predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević je već najavio da će ove godine nastupati mlađi izvođači.

Gde se održava

ispred Doma Narodne skupštine


Kada se održava

31. decembar


Kao što su čelnici Beograda već najavili, na platou ispred Skupštine Srbije nastupaće mlađi izvođači, i to će biti prvi put da oni nastupaju na ovako značajnom događaju. Publiku će zabavljati Mihajlo Veruović Vojaž, Igor Panić Nući, Teodora Džehverović, Marina Pezerović Zera i Gazda Paja.

beogradska_zima_stefan_stojanović- (5).jpg
MONDO/Stefan Stojanović

Žurku će da otvori jedan od najvećih di - džejeva kod nas Majk Rajd, od 21 čas na binu izlazi Zera, od 21:45 Gazda Paja, od 22:30 Nući i Vojaž, a posle njih Teodora Džehverović. Imena izvođača je otkrio predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević na konferenciji povodom Beogradske zime i dočeka Nove godine ispred Skupštine koja je počela danas u 12 časova.

beogradska_zima_stefan_stojanović- (9).jpg
MONDO/Stefan Stojanović

"Pre svega veliko hvala Beogradu i Skaj produkciji što je prepoznala potencijal i što su prepoznali šta mladi ljudi vole. Ja mislim da bi svaki izvođač hteo da bude u ovakvoj poziciji i ovo je kruna karijere svakog izvođača", rekao je Nući na konferenciji.

beogradska_zima_stefan_stojanović- (18).jpg
MONDO/Stefan Stojanović

Koncert će biti namenjen mlađoj populaciji. Bina će biti od MTS dvorane do Skupštine Srbije što se do sad nikada nije desilo. Nikodijević je takođe najavio da će ove godine manifestacija "Beogradska zima" biti organizovana na više lokacija u prestonici, od 15. decembra do 15. januara.

Krenuće dečiji karneval 15 decembra, biće centralno klizalište na Novom Beogradu u parku Ušće, biće i na Tašmajdanu i na Adi. Prvu put Novu godinu organizujemo sa sekretarijatom za kulturu.

Nikola Nikodijević, predsednik Skupštine grada Beograda

 Gradski čelnik objasnio je da će akcenat ovogodišnje manifestacije biti u duhu Beograda, kao i da će svi događaji biti besplatni.

Podeli vest