DSC08687.jpg
BEOGRAD.RS

BEOGRAD.RS

Manifestacije

NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA STIGLA JE NA STARI GRAD! Dođite da zajedno stvaramo uspomene!

23.12.2022.

NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA STIGLA JE NA STARI GRAD! Dođite da zajedno stvaramo uspomene!
Veličina Slova

Drugu godinu zaredom, Gradska opština Stari grad u saradnji sa mnogobrojnim partnerima, organizuje novogodišnji program na čak četiri lokacije. Od 20. decembra pa sve do 14. januara svi Beograđani imaće priliku da uživaju u raznolikom prazničnom programu.

Kada se održava

20. decembar - 14. januar


Starogradske zime je na više lokacija i realizovaće se u zgradi Gradske opštine Stari grad (Makedonska 42), u Svetogorskoj – ulici otvorenog srca, u Skadarliji ( Kuća Đure Jakšić) i na Topličinom vencu (Park vojvode Vuka i Muzej primenjene umetnosti). Program je prilagođen svim uzrastima, a najviše aktivnosti pripremljeno je za mališane.

DSC08151.jpg
BEOGRAD.RS

 U sali Gradske opštine Stari grad mališani i njihovi roditelji biće u prilici da uživaju u filmskim projekcijama, pozorišnim predstavama, koncertima i magičnim kreativnim radionicama.

Park vojvode Vuka biće mesto druženja sa junacima iz bajki, vilama i vilenjacima, Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima i sve to uz sjajan muzički program! U novu godinu ulazimo uz dobru atmosferu zajedno sa Markom Luisom koji će održati koncert za decu od 16 časova na Topličinom vencu. Kada najmlađi požele da predahnu, u Muzeju primenjenih umetnosti održavaće se najrazličitiji tipovi dečjih radionica – od crtanja, preko izrade novogodišnjih ukrasa, do reciklaže.

DSC05835.jpg
BEOGRAD.RS

Posetioci će imati priliku da uživaju u muzičkom programu koji su pripremili poznati restorani boemske četvrti, raspevaju se i ugreju uz kuvano vino u bajkovito ukrašenoj Skadarliji. Tradicionalno, prvog dana Nove godine, srešćemo se u Svetogorskoj – ulici otvorenog srca, gde nas očekuje muzički program za najmlađe, druženje sa mađioničarima, akrobatama i junacima iz bajke, a svoje unikatne proizvode ponudiće veliki broj domaćih proizvođača.

DSC09894.JPG
BEOGRAD.RS

Svaki dan Starogradske zime posebno je isplaniran i biće ispunjen brojnim zanimljivim aktivnostima za sve – od druženja sa Deda Mrazom i Dizni junacima, preko kreativnih radionica i za najstarije i za najmlađe, do različitih predstava i koncerata. Čeka nas pravo praznično raspoloženje i buđenje novogodišnjeg duha!

Povedite mame i tate, bake i deke, decu, prijatelje ili simpatiju na pravo mesto. Vidimo se na Starogradskoj zimi, mestu gde stvaramo uspomene.

Podeli vest