unnamed (5).jpg
Filip Olćan i MTS promo

Filip Olćan i MTS promo

Manifestacije

OTVOREN KONKURS ZA OMILJENI MUZIČKI FESTIVAL: Veliko interesovanje za „Beogradsko proloće"

16.01.2023.

OTVOREN KONKURS ZA OMILJENI MUZIČKI FESTIVAL: Veliko interesovanje za „Beogradsko proloće"
Veličina Slova

Juče je počeo konkurs za autore pop i zabavnih kompozicija koje će učestvovati na beogradskom proleću. Konkurs za ovaj prestižni festival koji će biti održan 22. aprila u MTS Dvorani u startu je izazavao veliko interesovanje.

Gde se održava

MTS Dovrana


Kada se održava

15. februar


Konkurs za autore pop i zabavnih kompozicija, koje će se takmičiti na ovogodišnjem Festivalu zabavne i pop muzike „Beogradsko proleće", počeo je juče 15. januara i trajaće do 15. februara. Kako se i očekivalo „Beogradsko proleće“ je i ove godine probudilo veliko interesovanje, te je u startu zabeležen priličan broj prijava na adresi  [email protected], koja će za kandidate biti otvorena tačno mesec dana.

Poznati muzički festival, koji je posle dugog niza godina, obnovljen 2022. godine, na mestu nekadašnje Dvorane Doma sindikata, gde je i rođen, biće održan 22. aprila u organizaciji MTS Dvorane.

Prošlogodišnji pobednik festivala glasovima publike bio je Toni Cetinski sa numerom "„Čuvam ljubav", dok su drugo i treće mesto poneli Željko Vasić sa kompozicijom „Kompanjero" i Mirza Selimović sa pesmom „Plakaćeš".

Sve dodatne informacije o rađanju i istorijatu festivala, kao i o pobednicima obonovljenog festivala prošle godine dostupne su i na sajtu www.beogradskoprolece.rs. 

Podeli vest